0880040900

iPhone 6s scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Misschien is het u wel overkomen, druk op zoek naar uw iPhone en u schuift alles aan de kant. Op dat moment hoort u iets vallen op de grond, als dat maar niet uw iPhone 6s is. Maar jawel, daar ligt uw iPhone op uw vloer. U hoopt dat er niks aan de hand is, maar dan heeft u uw iPhone in uw handen. Dan beseft u het, u bent ook een slachtoffer geworden van een iPhone scherm ongeluk. Een iPhone 6s scherm reparatie kan dit probleem oplossen. Zo zoeken de monteurs graag oplossingen voor al uw . Fixers is 6 dagen per week geopend en u kunt met of zonder afspraak langskomen.

De achterkant van alle iPhones is herkenbaar voor het type iPhone. Zo heeft de iPhone 5c gekleurde backcovers, de iPhone 5s en 5 glazen plaatjes aan de onder- en bovenkant en de iPhone 6 en 6Plus zijn van aluminium met plastic strips. Apple heeft gekozen voor plastic strips zodat de iPhone 6s signalen kunnen ontvangen, aluminium laat namelijk niet alle signalen door. De achterkant heeft dus verschillende functies, zo zitten de fysieke knoppen ook verbonden aan de achterkant. Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een . Hier wordt de iPhone 6s achterkant vervangen voor een nieuwe iPhone 6s backcover.

Meest voorkomende iPhone 6s reparatie

De meest voorkomende is een iPhone 6s scherm reparatie. Een scherm kan voor verschillende oorzaken stukgaan, denk aan een val, een stoot of zittend in de broekzak. Gelukkig biedt Fixers de oplossing, een iPhone 6s scherm reparatie. Hier wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Het komt voor dat het scherm na een val nog werkt, dan is alleen het glas gebroken. U kunt het scherm nog gebruiken maar wrijft niet meer zo makkelijk over het scherm heen zoals u gewend bent. Wanneer u geen beeld meer heeft kan het zijn dat het LCD-scherm eveneens defect is. Beide problemen worden opgelost met een iPhone 6s scherm reparatie bij Fixers.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s scherm reparatie

De kosten van een iPhone 6s scherm reparatie kost € 149,- (origineel) of € 129,- (Klasse A). De BTW en montagekosten zijn in de prijs inbegrepen. Bij Fixers zijn vrijwel meteen de prijzen duidelijk, zo werken wij met all-in prijzen. Mochten de prijzen niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en uw vraag stellen over een . ‘Smart service with a smile!’. Zo zijn wij er ook voor uw , of reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores