0880040900

iPhone 6s volumeknop

Meld je reparatie aan

Het plezier dat u ervaart bij het gebruik van u iPhone 6s wordt mede bepaald door het geluid dat uit het toestel komt. Of het nu gaat om uw favoriete muziek of een gesprek met die fijne vriendin, het volume moet aan te passen zijn aan de situatie waar u zich bevindt. Niets is zo vervelend wanneer u bij een lekkere beat of wanneer u tijdens een gesprek een rumoerige ruimte binnenloopt, u het volume niet even snel harder kunt zetten. Of op kantoor een lekkere muziekje luistert en snel moet kunnen reduceren omdat er iemand binnenloopt. Een kapotte iPhone 6s volumeknop is lastig, maar gelukkig eenvoudig en snel op te lossen! Fixers maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geeft 3 maanden garantie op een .

iPhone 6s volumeknop defect

De iPhone 6s bevindt zich veelal in uw tas tussen uw andere spullen, in uw broekzak of dicht geritst in een jaszak terwijl u in een volle bus staat. De iPhone 6s kan daar prima tegen, maar de volumeknoppen bevinden zich aan de buitenkant van de mobiel en hebben daardoor meer te lijden. Door slijtage of door klem zitten kan het gebeuren dat de iPhone 6s volumeknop opeens niet meer functioneert. Fixers staat daarom altijd voor u klaar voor een . Twijfelt u of het defect door de volumeknoppen wordt veroorzaakt, dan voeren onze monteurs kosteloos een onderzoek uit (m.u.v. waterschade).

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

iPhone 6s volumeknop reparatiekosten

De all-in reparatiekosten (incl. BTW, montagekosten, 3 maanden garantie, enz) van een iPhone 6s volumeknop reparatie bedragen € 99,-. Bij deze reparatie wordt ook andere functionaliteiten nagekeken. Aan de flexkabel van de volumeknop zitten namelijk ook de aan/uit knop en de mute-knop. Na de reparatie is uw telefoon vrijwel zo goed als nieuw! Wanneer uw heeft, een kapotte heeft of een defecte , dan vertellen we u vooraf wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Zodat uw iPhone 6s na reparatie weer top functioneert!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores