0880040900

iPhone 6s waterschade

Meld je reparatie aan

Misschien is het u wel overkomen, op een warme zomerse dag ligt u op het strand in uw bikini of zwembroek. In een bikini zit geen zakken, u stopt uw iPhone achter het schouderbandje. U wilt natuurlijk altijd online zijn. Maar dan krijgt u het erg warm, snel het water in. U springt en hoog in de lucht bedenkt u zich ‘oh nee, ik draag mijn iPhone nog in mijn zwembroek/achter het schouderbandje’. Snel zoekt u uw iPhone op de bodem van het zwembad. U heeft geen idee wat u moet doen, Fixers helpt u graag verder. Zet uw iPhone niet aan, er kan dan kortsluiting ontstaan bij iPhone 6s waterschade. Kom zo snel mogelijk met uw iPhone naar Fixers voor een waterschade onderzoek.

Meld hier je reparatie aan

Het drogingsproces van een iPhone 6s

Een verdronken iPhone 6s is erg vervelend, echter betekent dit niet altijd het einde van een iphone 6s. Na een iPhone 6s waterschade onderzoek kan er gekeken worden of er een noodzakelijk is. Waterschade kan voor verschillende zorgen, denk aan een kapotte oorluidspreker, een defecte camera en ga zo maar door. Gelukkig hebben de monteurs van Fixers ervaring genoeg om vrijwel elk iPhone probleem op te lossen. Bij waterschade reinigen wij uw iPhone en onderzoeken wij of er eventuele defecten zijn ontstaan. Bij waterschade raden wij altijd aan om een waterschade onderzoek uit te voeren. Laat u vocht in uw toestel zitten, dan kan er op lange termijn corrosie ontstaan. Dit kan voor veel schade zorgen aan het moederbord, schade op het moederbord is niet te herstellen.

Kosten iPhone 6s waterschade onderzoek

Een iPhone 6s waterschade onderzoek kost € 59,-. Een waterschade onderzoek houdt in dat uw iPhone 6s chemisch wordt gereinigd. Uw gehele iPhone 6s wordt uit elkaar gehaald, op die manier kan elk onderdeel gereinigd worden. Na reiniging wordt de iPhone 6s weer in elkaar gezet, hier na kunnen wij testen of uw toestel nog werkt. Wij gaan onderzoeken waar het eventuele defect zit en geven aan of er eventueel een noodzakelijk is. Fixers is er bijvoorbeeld ook voor een , of . Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Last van waterschade? Kom dan langs of kiest uit een van onze ‘smart services’.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap