0880040900

iPhone 6s waterschade

Meld je reparatie aan

Misschien is het u wel overkomen, op een warme zomerse dag ligt u op het strand in uw bikini of zwembroek. In een bikini zit geen zakken, u stopt uw iPhone achter het schouderbandje. U wilt natuurlijk altijd online zijn. Maar dan krijgt u het erg warm, snel het water in. U springt en hoog in de lucht bedenkt u zich ‘oh nee, ik draag mijn iPhone nog in mijn zwembroek/achter het schouderbandje’. Snel zoekt u uw iPhone op de bodem van het zwembad. U heeft geen idee wat u moet doen, Fixers helpt u graag verder. Zet uw iPhone niet aan, er kan dan kortsluiting ontstaan bij iPhone 6s waterschade. Kom zo snel mogelijk met uw iPhone naar Fixers voor een waterschade onderzoek.

Het drogingsproces van een iPhone 6s

Een verdronken iPhone 6s is erg vervelend, echter betekent dit niet altijd het einde van een iphone 6s. Na een iPhone 6s waterschade onderzoek kan er gekeken worden of er een noodzakelijk is. Waterschade kan voor verschillende zorgen, denk aan een kapotte oorluidspreker, een defecte camera en ga zo maar door. Gelukkig hebben de monteurs van Fixers ervaring genoeg om vrijwel elk iPhone probleem op te lossen. Bij waterschade reinigen wij uw iPhone en onderzoeken wij of er eventuele defecten zijn ontstaan. Bij waterschade raden wij altijd aan om een waterschade onderzoek uit te voeren. Laat u vocht in uw toestel zitten, dan kan er op lange termijn corrosie ontstaan. Dit kan voor veel schade zorgen aan het moederbord, schade op het moederbord is niet te herstellen.

Kosten iPhone 6s waterschade onderzoek

Een iPhone 6s waterschade onderzoek kost € 59,-. Een waterschade onderzoek houdt in dat uw iPhone 6s chemisch wordt gereinigd. Uw gehele iPhone 6s wordt uit elkaar gehaald, op die manier kan elk onderdeel gereinigd worden. Na reiniging wordt de iPhone 6s weer in elkaar gezet, hier na kunnen wij testen of uw toestel nog werkt. Wij gaan onderzoeken waar het eventuele defect zit en geven aan of er eventueel een noodzakelijk is. Fixers is er bijvoorbeeld ook voor een , of . Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Last van waterschade? Kom dan langs of kiest uit een van onze ‘smart services’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores