0880040900

De iPhone 6s | Innovaties en meer

Meld je reparatie aan

De iPhone 6s is vanaf 9 oktober in Nederland. Een aantal iPhone liefhebbers hebben er lang op gewacht. Maar wat is er allemaal verbeterd? De s-serie van de iPhone staat bekend om de verbeterde versie van de voorganger. De iPhone 6s bevat dan ook een aantal innovaties waardoor je de iPhone 6s wilt hebben. Fixers heeft er een onderzoek naar gedaan om te kijken wat er nou precies allemaal is verbeterd. Er zijn talloze innovaties bij de iPhone 6s. In dit blogbericht worden de opvallendste innovaties beschreven waar jij wellicht (na aanschaf van de iPhone 6s ???? ) het meeste gebruik van gaat maken. Zo heeft u snel alle argumenten om uzelf over te halen om de nieuwste iPhone aan te schaffen en weet jij gelijk hoe de nieuwste functies van de iPhone 6s in elkaar zitten.

De innovaties van de iPhone 6s

Qua uiterlijk is de iPhone 6s niet te onderscheiden van zijn voorganger. Wanneer je heel kritisch gaat kijken kan je misschien zien dat de iPhone 6s iets dikker is. Maar dit verschil is zo klein dat je het niet eens merkt. Dit komt vanwege de aanpassing van het aluminium en 3D-Touch. De A9 chip zorgt voor sterke verbeteringen die je niet aan de buitenkant kan zien. Ook kan jij met de iPhone 6s bijna professioneel fotograaf worden door de sterk verbeterde camera en software die te vinden is op de iPhone 6s.
Daarnaast werkt de iPhone 6s met het besturingssysteem iOS 9. Hier hebben wij eerder een blogbericht met de titel van geschreven. Hier vind je onder andere wat de verbeteringen zijn ten opzichte van de voorloper van iOS9. Lees het blogbericht .

3D Touch | ‘Peek&Pop’

‘Peek and pop’! Dat is wat Apple onder andere zegt over de 3D Touch technology. Zo biedt het verschillende mogelijkheden waardoor jij sneller kan handelen. Het biedt korte wegen aan waardoor jij nog sneller door je berichten, foto’s en apps kan gaan. Als voorbeeld, wanneer men lichtjes de camera app indrukt verschijnt er een keuze menu waar je kan kiezen uit het snel maken van een selfie, video opnemen, foto maken of een slowmotion opnemen. Erg handig wanneer jij in een situatie zit wat je snel wilt vastleggen voordat je te laat bent. Deze actie noemt Apple een Quick Action. Zo zijn er nog veel meer Quick Actions. Alle Quick Actions geven jou een ‘peek’ van wat je kan verwachten druk harder en ‘POP’. De volledige weergave wordt weergegeven. Al met al is 3D Touch ideaal wanneer je niet alleen wilt zien wat je doet met je vingers maar ook werkelijk kan voelen. De iPhone 6s voelt alles.

Aluminium keuze | ‘Sterk stuk staal’

Voor de iPhone 6s is de keuze gevallen op een sterker materiaal, namelijk een sterker stuk aluminium. De voordelen zijn hier van dat je meer grip hebt waardoor de iPhone 6s nog beter in de hand ligt. De aluminium keuze verklaart onder andere waarom de iPhone 6s dikker is geworden (maar liefst 0,2 milimeter!). De keuze van het glas is gebaseerd op het moleculair niveau, meldt Apple op zijn website. Zo is het het meeste robuuste glas wat krassen en andere beschadigingen moet voorkomen. Als laatste is dat de iPhone 6s aluminium behuizing ook in het roségoud verkrijgbaar is, naast de standaardkleuren van de iPhone 6 goud, ziler en spacegrey.

Snelheid | ‘A9 Chip’

De chip die in de iPhone 6s is geïntegreerd zorgt er voor dat de iPhone 6s nog sneller is. Hierdoor kan jij handelingen nog sneller uitvoeren. Erg handig voor de game-liefhebbers onder ons, het mooie beeld en de snelheid van de chip zorgt er voor dat een gamer ultiem zijn ‘highscores’ kan verbeteren. Apple verkondigt op zijn website dat de systeemprocessor met 70% is versneld en de grafische processor met maar liefst 90%. Ben jij niet zo’n gamer maar ben jij altijd actief bezig door te hardlopen of wandelen. Dan ben jij ook blij met deze A9-chip waar de M9-bewegingscoprocessor in is geïntegreerd. Dit klinkt allemaal heel technisch maar het komt er op neem dat nu de iPhone 6s sportieve prestaties ultiem kan meten.

Camera | Profesioneel met 12-megapixel

De iPhone 6s beschikt over een 12-megapixel camera die gebruik maakt van geavanceerde pixeltechnologie. In Jip en Janneke taal betekent dit dat de iPhone 6s nu scherpere foto’s kan maken met natuurlijkere kleuren. Hierdoor zijn jouw foto’s bijna net zo goed als een professioneel fotograaf. Velen merken het verschil niet. Ben jij een liefhebber van het maken van selfies, dan heb je geluk! De camera aan de voorkant is sterk verbeterd, nu is de HD-camera uiterst geschikt om ook selfies te maken in het donker. Een Retina Flash maakt uitstekend belichte selfies. Al met al camera’s die je moet uitproberen om de fotograaf in jezelf te vinden.

De iPhone 6s blijkt maar weer een goed vervolg te zijn van de iPhone 6. Daarnaast kent de iPhone 6s nog veel meer sterke verbeteringen, hier kom je snel achter wanneer jij erg enthousiast bent en na 9 oktober al in bezit bent van een iPhone 6s.

Wat te doen met jouw oude iPhone?

Heb jij nu een oudere versie van een iPhone en wil je een zakcentje voor de iPhone 6s? Verkoop dan jou oude iPhone! Zorg er dan wel voor dat de iPhone geen defecten kent, denk aan een kapotte oorluidspreker, barst in het scherm of niet goed functonerende knoppen. Niemand wil een iPhone kopen met een defect. Kies er dan voor om jouw iPhone te repareren bij een reparatiespecialist. Fixers is de juiste partij om jouw oude iPhone op te knappen zodat jij het snel kan verkopen en geld hebt voor de iPhone 6s. Kom dus voor een , , , of andere stad naar Fixers. Met de snelle en vakkundige reparatieservice kan jij snel jouw telefoon online zetten om te verkopen. Daarnaast krijgt u 3 maanden garantie (misschien een leuk verkoopargument ???? )!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores