0880040900

iPhone 7 batterij

Meld je reparatie aan

Wanneer de batterij van uw smartphone niet goed oplaadt of snel leeg gaat, kan het zijn dat uw iPhone 7 batterij defect is. Dit is erg vervelend, omdat u op deze manier uw smartphone niet kan gebruiken zoals u gewend bent. Dit kunt u veranderen door te kiezen voor een reparatie bij Fixers. Een iPhone 7 is een specialistische klus die de monteurs van Fixers graag voor u uitvoeren. Onze ervaren monteurs vervangen een batterij in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Een batterij reparatie wordt uitgevoerd met uitsluitend de hoogste kwaliteit onderdelen. Op elke reparatie krijgt u daarnaast ook nog eens 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie over een of bent u op zoek naar een reparateur voor een . Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij een van onze Fixers Servicepunten.

iPhone 7 batterij vervangen

Wanneer Fixers een batterij reparatie uitvoert, zullen de meeste problemen die u ervaart weg zijn. Denk aan het vaak opladen van uw smartphone, het warm worden van uw iPhone 7 of het niet goed opladen van uw iPhone. Een batterij reparatie van een iPhone 7 komt vaak voor. Dankzij deze ervaring en kennis kunnen de monteurs van Fixers een batterij reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Uw door een van onze reparatiespecialisten is een slim idee! Regelmatig gebruik van uw telefoon zorgt ervoor dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Gelukkig kan een dit probleem verhelpen. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u ook terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Dock connector kapot?

Een defecte batterij hoeft niet altijd het probleem te zijn, zo kan het ook zijn dat de laadconnector van uw iPhone 7 defect is. Dit kunt u bijna niet voorkomen, dit komt namelijk voornamelijk door slijtage of stof. Een laadconnector kan worden vervangen mocht dit nodig zijn. Dit kunt u snel thuis testen. Probeer uw iPhone 7 te koppelen aan uw computer. Wanneer dit ook niet goed gaat, bestaat de kans dat het ligt aan de dock connector.

Wilt u hier zeker van zijn? Kom dan langs bij Fixers, wij onderzoeken dit kosteloos voor u. Als het defect bekend is delen wij gelijk de reparatiekosten, na akkoord voeren de monteurs van Fixers de reparatie uit. Een ander veelvoorkomende schade van een iPhone 7 is een gebarsten scherm. Voor een kunt u ook bij Fixers terecht.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 7 batterij reparatie

De kosten van een iPhone 7 batterij reparatie zijn € xxx,-. De prijzen van Fixers zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Zo weet u zeker dat u bij Fixers nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht de prijs niet duidelijk zijn of ben je op zoek naar meer informatie over de reparatie, neem dan met ons op. Wij helpen u graag verder.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores