0880040900

Laat je iPhone 7 Plus batterij vervangen door Fixers

Meld je reparatie aan

Laat je iPhone 7 Plus batterij vervangen door Fixers

De iPhone 7 Plus batterij kan na verloop van tijd defect raken. Hoewel smartphone accu’s tegenwoordig geavanceerder zijn dan ooit, is er een probleem waar batterijen altijd mee te maken krijgen. Door de loop der jaren neemt de capaciteit van een accu steeds meer af. De levensduur van een iPhone 7 Plus batterij wordt minder en minder, waarna je op een gegeven moment voor de keuze staat: koop ik een nieuwe telefoon of laat ik mijn iPhone 7 Plus batterij vervangen? Kies je voor de laatste optie, dan kun je de batterij van je iPhone 7 Plus laten vervangen door ons.

Wat moet je weten over de iPhone 7 Plus batterij?

De iPhones van Apple zijn voorzien van een lithium-ion batterij. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de iPhone X accu, maar ook de batterij van de iPhone 7S is een lithium-ion batterij. Zo ook de iPhone 7 Plus. Deze soort accu heeft ervoor gezorgd dat de iPhone 7 Plus accuduur beter is dan ooit. Daarnaast vallen dergelijke batterijen op door de hoge energiedichtheid. Zoals bij alle batterijen het geval is, vermindert ook van dit type batterij na verloop van tijd de capaciteit. In deze situatie kun je een nieuwe iPhone 7 Plus batterij, origineel en in uitmuntende staat, laten plaatsen door ons.

Waarom zelf je iPhone 7 Plus batterij vervangen een slecht idee is

Online zijn er meerdere artikelen te vinden die je vertellen wat je kunt doen als je iPhone 7 Plus batterij het minder goed lijkt te doen. Zo is kalibreren bijvoorbeeld een optie. Dit voorkomt dat je iPhone 7 Plus uitvalt als de accuduur tussen de 20% en 30% staat, maar het verhoogt niet de iPhone 7 Plus accuduur. Op YouTube zijn meerdere tutorials te vinden die je vertellen hoe je jouw iPhone 7 Plus batterij kunt vervangen. Deze klus kost tijd en moeite. Daarnaast vereist het veel technische kennis, de juiste gereedschappen en nieuwe onderdelen. Bovendien mag er niets fout gaan, anders ben je alsnog kosten kwijt. Daarom laat je ons jouw iPhone 7 Plus batterij vernieuwen.

Wanneer is mijn iPhone 7 Plus batterij aan vervanging?

Er zijn een aantal symptomen die erop wijzen dat je beter een nieuwe iPhone 7 Plus accu kunt laten plaatsen. Ten eerste moet je vaker opladen dan voorheen. Ook heb je onderweg frequenter te maken met een lege smartphone. Daarnaast kun je te maken krijgen met een telefoon die te pas en te onpas uitvalt op momenten dat de accu nog vol genoeg lijkt te zijn. Bij extreme temperaturen, hoog of laag, valt je smartphone sneller uit. In dat geval is het tijd voor een nieuwe iPhone 7 Plus accu.

Jouw nieuwe iPhone 7 Plus batterij laat je plaatsen door ons

Wij zijn niet voor niets door Apple geautoriseerd om als Service Provider voor hun toestellen op te treden. Onze repair technicians zijn door dit merk gecertificeerd en bovendien hebben we meerdere jaren aan ervaring met de uiteenlopende problemen van diverse iPhone modellen. Wij zorgen ervoor dat we jouw oude iPhone 7 Plus batterij vervangen door een nieuwe accu van een hoge kwaliteit. Kom langs of stuur jouw telefoon naar ons. Wij zorgen ervoor dat je weer voor langere tijd kunt genieten van je smartphone.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs