0880040900

iPhone 7 scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Enorm veel mensen lopen met een kapot beeldscherm, waarschijnlijk kunt u ook zo iemand opnoemen die een kapot scherm heeft. Een defect scherm zorgt ervoor dat een iPhone lastig te bedienen is. U kunt lastiger over het scherm bewegen en verschillende applicaties openen en bedienen. Wanneer dit het geval is bij uw smartphone, kan een iPhone 7 scherm reparatie de oplossing zijn. Hiervoor bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 7 scherm reparatie

Moet uw iPhone 7 scherm snel gerepareerd worden? Bij Fixers kan dat al dezelfde dag! Zo bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service aan waarbij uw iPhone 7 gerepareerd wordt terwijl u plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. En dat terwijl u kunt genieten van onze gratis koffie, thee en wifi! U kunt zo binnen komen lopen voor een reparatie, maar een afspraak maken mag ook. Dan ben u er zeker van dat u gelijk wordt geholpen en de benodigde onderdelen op voorraad zijn.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en en houd het in de gaten.

Ophaalservice iPhone 7 reparatie

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen of gewoonweg niet langs kan komen omdat er geen Fixers Servicepunt in de buurt is, kunt u kiezen voor de ophaalservice. Fixers biedt twee verschillende services aan; namelijk ophaalservice en opsturen. Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in en kiest u een dag uit wanneer het toestel op de door u gekozen locatie opgehaald mag worden. Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in, print het formulier uit en stuur het met uw toestel naar Fixers. Wanneer wij het toestel hebben ontvangen, controleren wij het defect, repareren wij uw toestel en maken wij het pakketje klaar voor retourzending.

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone scherm reparatie

Het leveren van kwaliteit van een staat bij Fixers voorop. Bij Fixers worden scherm reparaties dan ook altijd snel en vakkundig uitgevoerd en wordt ervoor gekozen om het gehele display te vervangen. Het glas en lcd-scherm zijn namelijk aan elkaar verlijmd waardoor deze onderdelen lastig lost te vervangen zijn. Wordt dit wel gedaan, dan komt dat niet ten goede van de kwaliteit. Een reparatie bij Fixers zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw iPhone 7 scherm reparatie altijd gewaarborgd is.

Waarom Fixers?

Laat het scherm van uw iPhone 7 vervangen bij Fixers. U profiteert dan verschillende voordelen:
1. 3 maanden garantie op de
2. Kom langs en de reparatie wordt binnen dezelfde dag uitgevoerd
3. Maak gebruik van de ophaalservice of opstuurservice wanneer u niet langs kunt komen
4. Duidelijke tarieven
5. Kwaliteit staat voorop

iPhone 7 scherm vervangen?

Wilt u het scherm van uw iPhone 7 laten maken? Dan helpt Fixers u graag. Voor iPhone 7 scherm reparatie betaalt u een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo komt u bij ons niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1368 reviews op trustpilot
Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

TheHoezuh
1 september 2021
iPhone laadde niet meer goed op

iPhone laadde niet meer goed op. Is heel snel en kosteloos verholpen! Goeie service dus 😀

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap