0880040900

iPhone 8 Achterkant Reparatie?

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van je Iphone gebarsten? Dat kan erg vervelend zijn want in sommige gevallen kun je niet meer goed swipen, of foto's goed bekijken. Ook  omdat de achterkant van glas bestaat kan dit erg gevaarlijk zijn. De scherven ontstaat vanuit zo'n val zijn erg scherp en kan je zelfs verwonden. Het kan iedereen overkomen en gebeuren dat je een peperdure iPhone kapot laat vallen op de achterkant. 

Omdat we weten dat het bij veel mensen voorkomt hebben we deze onderdelen ook in de winkel. Wil je het zeker weten dan kun je ons ook benaderen via de telefoon of ons contactformulier.  

Een achterkant vervangen van een iPhone behoort namelijk niet tot de moeilijkste reparatie's. Wist je dat het breken van je achterkant voor extra complicaties kan zorgen? Het kan namelijk gebeuren dat er vocht in de elektrische behuizing komt waardoor je dus ook extra risico loopt op waterschade.  

In sommige gevallen is zo'n val op de achterkant van je iPhone dus een begin voor andere problemen die gaan ontstaan. Daarnaast is het handig om te weten dat sommige reparaties behoren tot de inboedel verzekering. Indien je jouw telefoon thuis heb laten vallen of een ongeval heeft zich voorgedaan bij jou thuis is het mogelijk om deze kosten (gedeeltelijk) te verhalen op de (inboedel) verzekering. Vraag voor alle zekerheid deze informatie na bij jouw verzekeraar. 

Wij bij Fixers lossen dit ongeacht verzekering graag voor je op. Je kunt het beste het formulier invullen. 

iPhone Achterkant reparatie

Voor deze iPhone modellen kunnen we momenteel de achterkant repareren:

 • iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen
 • iPhone 11 Pro achterkant vervangen
 • iPhone 11 achterkant vervangen
 • iPhone XR achterkant vervangen
 • iPhone XS Max achterkant vervangen
 • iPhone XS achterkant vervangen
 • iPhone X achterkant vervangen
 • iPhone 8 Plus achterkant vervangen
 • iPhons 8 achterkant vervangen
 • iPhone 7 Plus achterkant vervangen
 • iPhone 7 achterkant vervangen
 • ..


Wist je dat de nieuwe modellen van iPhone tegenwoordig te repareren zijn? Zo repareren we ook de iPhone 12 (Pro en Max) We repareren daarnaast ook de wat ouderen modellen zoals de iPhone (8, 9 iPhone X, iPhone 11, iPhone XS etc). Voor de iPhone XR reparatie kun je altijd bij ons terecht voor het repareren van je achterkant of je scherm. Wij bij Fixers zorgen er altijd voor dat je iPhone telefoon weer op tijd wordt ingeleverd, en daarbij geven we altijd garantie. Je krijgt namelijk altijd 3 maanden garantie op de gerepareerde onderdelen. Als je een verzekering hebt afgesloten kan het ook gebeuren dat in sommige gevallen je telefoon gratis kunt repareren. Je kunt er altijd voor kiezen om dan je telefoon / iPhone 8 te laten repareren.

iPhone behuizing reparatie

Een iPhone achterkant wordt ook wel behuizing genoeg. Een behuizing beschermt simpelweg alle technologie in een smartphone. Een iPhone achterkant reparatie is noodzakelijk wanneer een iPhone is gevallen en een hoek niet meer de originele vorm heeft. Een scherm past dan niet meer goed in het toestel waardoor de kans op schade groter is. Door middel van een iPhone achterkant reparatie wordt dit voorkomen. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies voor Fixers!

Kosten iPhone achterkant reparatie

De kosten van een iPhone achterkant reparatie variëren per type iPhone. Bij Fixers zijn alle reparatietarieven all-in prijzen. Dit houdt in dat de montage- en BTW-kosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Op elke reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap