0880040900

iPhone 8 Plus achterkant vervangen bij Fixers

Meld je reparatie aan

Moet je iPhone 8 Plus achterkant vervangen worden? Je kunt het laten uitvoeren door Fixers. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider. Onze repair technicians zijn allen door Apple gecertificeerd en weten precies hoe ze het beste jouw iPhone 8 Plus achterkant kunnen vervangen. De achterkant van een iPhone 8 Plus vervangen is een specialistische klus die je als leek beter aan een professional kunt overlaten. Hoewel er meerdere video’s op YouTube te vinden zijn, blijkt dat deze klus een stuk lastiger is in de praktijk dan de tutorials doen blijken. Gelukkig is de iPhone 8 Plus achterkant vervangen prijs bij ons subliem. Daarom laat je Fixers helpen als je iPhone 8 Plus achterkant problemen geeft.

iPhone 8 Plus glas achterkant: een ongeluk zit in een klein hoekje

Een iPhone 8 Plus is voorzien van een achterkant van glas. Dit ziet er fenomenaal uit en bovendien maakt het draadloos opladen mogelijk. Het glas zorgt ervoor dat de telefoon verbinding maakt met de pad die je gebruikt om het toestel draadloos op te kunnen laden. Het grootste nadeel van een achterkant van glas is het feit dat glas kwetsbaarder is dan aluminium, het materiaal waar de achterzijden eerst van waren gemaakt. Laat je per ongeluk je iPhone 8 Plus uit je handen vallen, dan is de kans dat een iPhone 8 Plus reparatie aan de achterkant nodig is groter.

Waarom kun je niet zelf je iPhone 8 Plus achterkant vervangen?

Op YouTube zijn meerdere tutorials te vinden die je vertellen hoe je jouw iPhone 8 Plus achterkant zelf kunt herstellen. Vaak zijn dit lange video’s, wat je meteen vertelt hoeveel tijd en moeite je hieraan kwijt zult zijn. Ook moet je hiervoor allerlei specialistische gereedschappen aanschaffen. Bovendien is het maar de vraag of het lukt, en dat je niet per ongeluk meer schade aanbrengt aan je toestel. Wij maken gebruik van een speciale lasermachine die het vervangen van een iPhone 8 Plus achterkant eenvoudiger dan ooit maakt. Dankzij deze machine hoeven wij niet meer de hele behuizing los te maken. Dat scheelt tijd en kosten, en levert je als klant dus een lagere iPhone 8 Plus achterkant vervangen prijs op.

Waarom is een iPhone 8 Plus achterkant vervangen een goed idee?

Je iPhone 8 Plus ligt met de achterzijde in je hand. Gebroken glas is niet comfortabel en kan zelfs tot wondjes en splinters leiden. Daarnaast ziet kapot glas aan de achterkant er niet goed uit. Bovendien maakt een kapotte achterzijde je telefoon kwetsbaarder voor waterschade of schade door stof en vuil. Tot slot hoeft je iPhone 8 Plus achterkant niet per se kapot te zijn om vervangen te worden. Wellicht wil je gewoon een andere kleur. Ook dan kun je bij ons terecht.

iPhone 8 Plus achterkant herstellen? Fixers helpt je

Bij Fixers kun je terecht voor de vervanging van je iPhone 8 Plus achterkant. Je bepaalt zelf waar je voor kiest: je stuurt jouw telefoon naar ons op, maakt gebruik van onze pick-up & repair service of je komt langs bij één van onze winkels. Waar je ook voor kiest, je wordt snel en naar behoren geholpen tegen een goed tarief.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs