0880040900

iPhone 8 Plus Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

Laat je iPhone 8 Plus Scherm vervangen

Heb je je iPhone 8 Plus laten vallen en is je telefoon kapot? Laat de voorkant repareren en kies voor de scherm reparatie van jouw iPhone bij Fixers.nl! Bij ons ben je in de meeste gevallen al binnen 30 minuten weer buiten met een gloednieuw scherm! Dit komt doordat we de onderdelen op voorraad hebben en jouw iPhone 8 Plus in de meeste gevallen direct kunnen herstellen. Een kapot scherm van je iPhone zorgt ervoor dat deze haast niet meer bruikbaar is, doordat het touchscreen scherm kapot is. Daarnaast kan het zorgen voor scherven in je vingers er daar kun je je lelijk aan blesseren. Hierdoor willen we graag zorgen dragen voor zowel jou als je iPhone 8 Plus. Kom snel langs met je iPhone en laat deze repareren door onze Fixers specialisten!

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Gratis je iPhone 8 Plus laten repareren?

Heb je een verzekering voor je iPhone 8 Plus, dan kan je dat bij ons laten weten. Hierdoor kan je soms je iPhone gratis laten repareren, afhankelijk van welke soort reparatie je door ons laat uitvoeren. Een Scherm reparatie zit in de meeste gevallen binnen een verzekering die je hebt afgesloten bij de aankoop van jouw iPhone. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart jouw iPhone kan komen laten repareren, en dat zelfs binenn 30 minuten!

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw iPhone 8 Plus die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw iPhone 8 Plus niet meer werkt en laat de iPhone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap