0880040900

iPhone 8 scherm reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone 8 scherm laten repareren? Kies voor onze uitstekende service en laat jouw iPhone binnen 30 minuten voor een scherpe prijs repareren! Misschien zal het je niet verbazen, maar 1 op de 10 iPhone gebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Dit geldt ook voor de iPhone 8, een redelijk duur toestel met een vergroot scherm. Hoe groter het scherm, hoe groter de kans ook dat dit beeld kapot gaat en dat je met een gebarsten scherm rondloopt. Dit kan enkele vervelende gevolgen hebben voor je telefoon en daarom moet je je iPhone 8 scherm reparatie zo snel mogelijk laten uitvoeren door Fixers.nl!

Uw iPhone 8 scherm binnen 30 minuten gemaakt

Moet uw iPhone 8 scherm vervangen worden? Dan biedt Fixers u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan het scherm van uw iPhone 8 vervangen worden binnen 30 minuten. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. En het beste komt nog! U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Almere, Utrecht of Tilburg.

Gevolgen kapot iPhone 8 scherm

De gevolgen van een kapot scherm bij je iPhone 8 zijn soms niet te overzien. Zo kan het zijn dat je gewoon totaal geen gebruik meer kunt maken van je device. Als de touchscreen functie niet werkt, dan kan je eigenlijk al geen gebruik meer maken van je mobiele telefoon.

Daarnaast kan het zijn dat een defect scherm ervoor zorgt dat je gedeeltelijk niks meer kunt zien op je scherm. Hierdoor kunnen sommige functies niet meer werken, maar kan het ook zijn dat je glasscherven in je vingers krijgt of de home button niet meer gemakkelijk kunt indrukken. Dit is erg vervelend en kunnen we gemakkelijk voor je oplossen door bij ons jou iPhone 8 scherm reparatie te laten doen!

Als laatste gevolg kan het zijn dat je camera niet meer werkt. Dit komt doordat je iPhone is gevallen en op het scherm is gevallen. Hiermee kan het zijn dat de lens ook aangetast is en daarmee dat de foto's niet meer scherp zijn. Geen probleem, hier kunnen we bij Fixers ook zeker naar kijken voor jou!

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone schermreparatie

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop, daarom wordt er bij een kapot beeldscherm voor gekozen om het gehele display te vervangen. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Zo wordt erop gelet dat het glas van het display de juiste dikte heeft en dat de glasplaat een goede coating heeft. Alleen dan kan de kwaliteit van uw iPhone 8 scherm gewaarborgd blijven.

Waar andere partijen alleen het iPhone 8 glas vervangen, kiest Fixers hier niet voor. Waarom? De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Alleen het iPhone 8 glas vervangen, is hierdoor haast niet te doen. Als het al lukt om de (kapotte) glasplaat vakkundig te verwijderen, dan is het onmogelijk om het nieuwe glas te verlijmen met het display én de kwaliteit van het scherm te behouden. De lijm kan vlekken veroorzaken op het beeldscherm of zelfs loslaten. Is dit laatste het geval, dan kan er stof tussen het scherm komen, waardoor het beeld onscherp wordt. Om de kwaliteit van uw iPhone te kunnen waarborgen, vervangt Fixers daarom zowel het glas als het lcd-scherm.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap