0880040900

iPhone accu vervangen

Meld je reparatie aan

iPhone accu vervangen

Weet je nog… toen je jouw iPhone net had kon je dagenlang Facebooken, WhatsAppen en bellen zonder dat de batterij van iPhone er aan onderdoor ging. Inmiddels is je iPhone allang niet zo “hands-free” meer als je zou willen. Je hangt namelijk continu aan de oplader omdat je accu snel leeg loopt.

Er is niet irritanter als een telefoon-accu die snel leeg loopt. Bij iPhones komt dit regelmatig voor, waardoor het vervangen van een batterij van de iPhone bij ons een van de meest voorkomende reparaties is. Opzicht is dit best logisch, omdat de accu van je iPhone net als de accu van jouw auto maar een beperkte levensduur heeft. Daarnaast gebruik je jouw telefoon natuurlijk veel intensiever als de accu van je auto. Een vervanging op zijn tijd kan dus helemaal geen kwaad!

Wat zijn de symptomen van een slechte iPhone accu?

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPhone met een slechte batterij zijn, frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig hebben wij een wondermiddel; een verse iPhone accu waardoor jouw iPhone weer uren langer mee gaat!

Symptomen slechte accu:

  • Langzaam opladen van de batterij
    Het duurt soms uren om een klein beetje percentage batterijlading in je iPhone te krijgen.
  • Je iPhone voelt warm aan
    Vooral na het opladen van je iPhone voelt de achterkant van het apparaat heel erg warm aan. Als je iPhone op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen wordt je iPhone zo warm dat je hem bijna niet vast kunt pakken.
  • Je iPhone valt bij 10% lading opeens uit
    Uit het niets stopt je iPhone opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten totdat je iPhone opnieuw opstart. (soms wel 15 minuten)

Hoe werkt het vervangen van de accu?

Heel simpel, je brengt je iPhone langs bij ons repair store in Amsterdam of Nieuw-Vennep. Hier nemen onze monteurs jouw iPhone in en beginnen met het vervangen van de accu. Het vervangen van de accu van je iPhone neemt ongeveer 15 minuten in beslag. In de tussentijd kun je genieten van een lekkere bak koffie of een colaatje in onze lounge.

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons bereiken via de chat, telefoon of FaceBook.

Wat klanten over ons zeggen:

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap