0880040900

iPhone achterkant vervangen

Meld je reparatie aan

Als uw iPhone achterkant vervangen moet worden, bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij werken alleen met hoogste kwaliteit iPhone achterkant onderdelen. 

Snelle en vakkundige reparatie

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring. Zij repareren vrijwel elk defect aan uw iPhone. Heeft u geen idee wat de schade kan zijn, wij kunnen het toestel volledig onderzoeken naar het defect. Na communicatie van de prijsopgave en akkoord gaan wij over tot reparatie. 

Meld hier je reparatie aan

Langskomen

Fixers heeft verschillende vestigingen, zo kunt u in meerdere plaatsten terecht voor het vervangen van een iPhone achterkant. U kunt vrijblijvend langskomen bij één van onze vestigingen. Dit kan zes dagen per week van 09:00 tot 18:00 (op zaterdag van 10:00 tot 17:00), bekijk onze contactgegevens en openingstijden.

Als u niet uit de buurt komt

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken kunt u kiezen voor onze ophaalservice . Als u kiest voor onze ophaalservice wordt uw toestel opgehaald door onze partner GLS. U kunt er ook voor kiezen om uw iPhone naar ons op te sturen . U stuurt uw iPhone aangetekend op of u kiest voor onze ophaalservice en ontvangt de iPhone na reparatie weer zo snel mogelijk terug.

Fixers

Fixers heeft jarenlange ervaring als het gaat om iPhone reparatie. Onze monteurs weten vrijwel elk probleem binnen no-time op te lossen. Met standaard 3 maanden garantie staan wij garant voor kwaliteit.

Welk probleem uw iPhone ook heeft, Fixers lost het op. Fixers is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 18:00 geopend, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 (in Tilburg en Nijmegen van 09:00 tot 13:00). U kunt ons telefonisch bereiken, via de website of via het emailadres.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap