0880040900

iPhone Camera Reparatie

Meld je reparatie aan

Een camera is tegenwoordig onmisbaar bij een smartphone. Veel smartphones hebben een camera die een professionele camera kan vervangen. Met de juiste applicaties om de foto’s te bewerken kunnen maar weinig mensen onderscheid zien, alleen de echte fotografen. Daarom is het ook jammer wanneer de camera niet meer werkt. Een oorzaak zou kunnen zijn dat de lens door een val is gebroken. Gelukkig is Fixers er om dit defect op te lossen.

Camera voor- en achterkant

Elke iPhone heeft twee camera’s, een camera aan de voorkant en een camera aan de achterkant. De camera aan de voorkant zorgt er voor dat u ‘selfies’ kunt maken en videobellen. Met de camera aan de achterkant kunt u verschillende belangrijke momenten vastleggen. Wanneer een van de camera’s kapot is kunt u langskomen voor een iPhone camera reparatie. Bij alle modellen zonder Face ID is de camera aan de voorkant los te vervangen. Bij alle modellen met Face ID is de camera aan de voorkant helaas niet meer te vervangen aangezien de Face ID dan niet meer werkt, in dit geval zal de iPhone omgeruild worden voor een nieuwe iPhone. De camera aan de achterkant is bij elke iPhone los te vervangen.

Kosten iPhone camera reparatie

Een camera reparatie is een specialistische klus, de monteurs van Fixers staan klaar om uw iPhone reparatie uit te voeren. Bij Fixers wordt er altijd gecommuniceerd met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. De kosten variëren per type iPhone, Fixers is er voor elk type iPhone. Kies uw iPhone en bekijk de reparatietarieven.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores