0880040900

iPhone Camera Reparatie

Meld je reparatie aan

Een camera is tegenwoordig onmisbaar bij een smartphone. Veel smartphones hebben een camera die bij een professionele camera kunnen vervangen. Met de juiste applicaties om de foto’s te bewerken kunnen maar weinig mensen onderscheid zien, alleen de echte fotograven. Daarom is het ook jammer wanneer de camera niet meer werkt. Een oorzaak zou kunnen zijn dat de lens door een val is gebroken. Gelukkig is Fixers er om dit defect op te lossen.

Camera voor- en achterkant

Elke iPhone heeft twee camera’s, een camera aan de voorkant en een camera aan achterkant. De camera aan de voorkant zorgt er voor dat u ‘selfies’ kunt maken en videobellen. Met de camera aan de achterkant kunt u verschillende belangrijke momenten vastleggen. Wanneer een van de camera’s kapot is kunt u langskomen voor een iPhone camera reparatie. Wanneer de camera aan de voorkant wordt gerepareerd wordt niet alleen de camera vervangen. Aan dit onderdeel zit de flex kabel verbonden, aan deze kabel zit de oorluidsprekerkabel, de omgevingsmicrofoon en de proximity sensor. Al deze functies worden tegelijkertijd vervangen, voor een all-in prijs. Mocht uw oorluidspreker naast uw camera niet goed werken? Dan is uw probleem gelijk opgelost met een camera voorkant reparatie. De camera aan de achterkant wordt altijd los vervangen, dit onderdeel is los en hier hangen dus geen andere functies aan vast.

Kosten iPhone camera reparatie

Een camera reparatie is een specialistische klus, de monteurs van Fixers staan klaar om uw iPhone reparatie uit te voeren. Bij Fixers wordt er altijd gecommuniceerd met all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. De kosten variëren per type iPhone, Fixers is er voor elk type iPhone. Kies uw iPhone en bekijk de reparatietarieven.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap