0880040900

iPhone home button reparatie

Meld je reparatie aan

Een home button van een iPhone is misschien wel het meest gebruikte knopje van een iPhone. Zo maakt de home button verschillende functies mogelijk, denk aan het maken van een screenshot, terug naar beginpagina, snel naar pagina overzicht en ga zo maar door. De nieuwste iPhone home buttons hebben nog een belangrijke functie, namelijk Touch ID. Een home button is eigenlijk niet te missen. Mocht uw home button defect zijn? Fixers voert graag een iPhone home button reparatie uit.

Vakkundige iPhone home button reparatie

Voor een vakkundige iPhone home button reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Het uitvoeren van een is een specialistische klus. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk repareren. Reparaties worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw. Daarnaast krijgt u van ons 3 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone reparatie

Fixers repareert vrijwel elk type iPhone. Hierdoor variëren de prijzen van de iPhone home button reparatie. Kies uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven. Bij Fixers zijn alle prijzen all-in, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Heeft u een last van een defect terwijl u niet weet wat het is, Fixers onderzoekt uw iPhone.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet buiten met een gerepareerde telefoon in uw handen. Kom langs in een van onze Fixers Servicepunten en neem plaats in onze ontvangstruimte. Terwijl onze monteurs druk bezig zijn met uw iPhone reparatie kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi onder het genot van een kop koffie of thee. 80% van alle iPhone reparaties wordt binnen 1-3 uur uitgevoerd.

U kiest de locatie!

Kunt u niet gebruik maken van onze klaar-terwijl-u-wacht service omdat er geen Fixers Servicepunt in de buurt zit? Kies dan voor onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt op een door u gekozen locatie uw toestel ophalen. Na ontvangst wordt uw toestel onderzocht, gerepareerd en retour gezonden. Vul het in voor 16:00 uur en uw toestel wordt de volgende dag opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook, stuur het ingevulde met uw iPhone op naar Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap