0880040900

Is uw iPhone kapot? Geen nood, als uw iPhone kapot is bent u bij Fixers aan het goede adres. Heeft u uw iPhone laten vallen of flink laten stoten waardoor u een schermreparatie nodig heeft? Laadt uw telefoon niet goed op en heeft u een nieuwe dock connector nodig? Of toont een van de luidsprekers van uw telefoon gebreken? Elk iPhone defect is bij Fixers snel opgelost. Met de snelle service repareert Fixers verschillende iPhone defecten meestal dezelfde dag nog. Met ervaren monteurs en een snelle service is uw iPhone defect snel weer vergeten.

Meld hier je reparatie aan

Snelle service

Als uw iPhone stuk is heeft u bij Fixers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de . Dit houdt in dat uw iPhone defect meestal dezelfde dag al gerepareerd is, klaar terwijl u wacht! U kunt zonder afspraak binnen lopen en uw iPhone defect is een half uurtje later alweer verholpen. Dat half uurtje kunt u wachten in onze comfortabele wachtruimte met gratis WiFi onder het genot van een kop koffie of thee.

Wat is er kapot?

Als uw iPhone kapot is, kan dit verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende schade is het scherm, hiervoor is een schermreparatie noodzakelijk. Dit komt omdat velen hun iPhone hebben laten vallen, hierdoor is het scherm gebarsten. Fixers is bekend met deze en vervangt een kapotte scherm van een iPhone vaak dezelfde dag nog.
Een ander veelvoorkomende schade is vochtschade. Heeft u uw iPhone in de toilet laten vallen, in een plas water of is het op een andere manier nat geworden? Geen paniek! Kom snel naar Fixers! Wij drogen uw iPhone, reinigen de onderdelen en kijken wat er eventueel defect is. Een vochtschade onderzoek kost bij Fixers altijd € 59,-! Defecten worden pas gerepareerd na overleg en akkoord, op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft uw telefoon waterschade opgelopen maar de telefoon functioneert nog wel goed? Het is dan slim om toch langs te komen bij Fixers. In het toestel kan er nog vocht zitten wat voor corrosie kan zorgen, dit kan voor blijvende schade zorgen bij uw telefoon. Dit is dan niet meer te verhelpen. Kom daarom altijd meteen langs bij een van onze vestigingen.
Geluidsproblemen of problemen met de verbinding zijn meestal te verhelpen. Regelmatig heeft een onderdeel schade opgelopen door het gebruik of door een val of stoot. Het vervangen van het defecte onderdeel van uw kapotte iPhone wordt gedaan door ervaren monteurs. Fixers werkt alleen met onderdelen van hoge kwaliteit en om dit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

iPhone defect

Vertoont uw iPhone andere defecten? Is uw iPhone stuk maar u weet niet precies wat het iPhone defect is? Een kapotte iPhone is erg vervelend, zeker als u niet weet wat het iPhone defect is. Daarom onderzoekt Fixers uw iPhone. Wanneer het defect is achterhaald melden wij dit meteen, na akkoord repareren wij graag voor u het defect. Op die manier hoeft u niet meer met een kapotte telefoon te lopen. U kunt zonder afspraak langskomen in een onze vestigingen of voor een korte vraag kunt u altijd bellen!

Als u niet uit de buurt komt

Als een iPhone kapot is, kunt u deze op de website aanmelden voor een reparatie. U kunt de iPhone wat betekent dat uw iPhone zo snel mogelijk na ontvangst alweer gerepareerd teruggestuurd is! Zo weet u zeker dat als uw iPhone kapot is, het probleem ook weer snel opgelost is. Wat houdt dit in? U kiest er voor om zelf het toestel op te sturen of op te laten halen. Wanneer wij uw telefoon ontvangen onderzoeken wij wat het iPhone defect is, wat wij kunnen doen om dit te verhelpen en wat dit gaat kosten. Wij nemen hierna contact met u op met de prijsopgaaf om de iPhone defecten te verhelpen. Na akkoord repareren wij uw kapotte iPhone. Met behulp van een iDeal betaallink kunt u veilig en snel de rekening betalen. Na betaling wordt uw gerepareerde toestel goed verpakt en teruggestuurd.

Fixers

Fixers is dé specialist voor als uw iPhone kapot is. Een iPhone defect is bij Fixers snel verholpen en binnen een handomdraai weer de oude. Ervaren technici gaan uiterst geconcentreerd te werk en zorgen er voor dat na een reparatie alle gegevens nog op het toestel staan. Alle reparaties worden met de benodigde voorzorgsmaatregelen uitgevoerd. Fixers werkt alleen met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen van onze service en onderdelen biedt Fixers 3 maanden garantie op een reparatie. Voor meer informatie kunt u Fixers telefonisch bereiken. U kunt ook altijd uw vragen mailen of contact opnemen via het . Bekijk de contactgegevens van de openingstijden van onze vestigingen. Fixers is zes dagen geopend! Fixers is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur open en op zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt vrijblijvend langskomen bij een van onze vestigingen. Wilt u zeker weten dat u niet voor niks komt, dan kunt u altijd van tevoren opbellen om de voorraad te controleren. iPhone onderdelen hebben wij altijd ruim op voorraad. Is uw iPhone defect? Kom dan met je kapotte iPhone naar Fixers, dezelfde dag nog bent u alweer op weg met een gerepareerde iPhone.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap