0880040900

iPhone Koptelefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Het is fantastisch hoeveel functionaliteiten een iPhone 6s Plus heeft, maar de belangrijkste functionaliteit blijft toch bellen (of facetime-en). Wanneer u uw iPhone 6s Plus heeft laten vallen of te lang bent doorgelopen met schade waardoor er vuil in is gekomen of gewoon door pech, kan de iPhone 6s Plus oorluidspreker defect raken. Dit is eenvoudig te herkennen want u kan uw gesprekspartner niet horen. Gelukkig staan de monteurs van Fixers zes dagen voor u klaar om al uw op te lossen. Uw iPhone 6s Plus wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en met 3 maanden garantie!

Meld hier je reparatie aan

Iphone koptelefoon reparatie

Bellen met een defecte Iphone koptelefoon is bijna onmogelijk wanneer u uw gesprekspartner niet kunt verstaan. De enige mogelijkheid is nog om te bellen met de luidspreker van uw telefoon of door gebruik te maken van een koptelefoon met bluetooth. Omdat we snappen dat dit erg vervelend is bent u bent van harte welkom bij Fixers voor een kosteloos onderzoek (m.u.v.). Na het onderzoek vertelt de Fixers monteur u precies welke iPhone functionaliteiten niet werken en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wat u laat maken is aan u. Bij Fixers krijgt u top service, zonder nare verrassingen achteraf! Voor een Iphone koptelefoon reparatie bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland. Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij!

Kosten reparatie Iphone koptelefoon

De reparatiekosten voor de Iphone koptelefoon bedragen € 49,-. Een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, reparatiekosten en BTW. De reparatie wordt afgesloten met een kosteloze controle van alle iPhone functionaliteiten. Mochten er mankementen worden geconstateerd door de Fixers monteur, dan krijgt u de keus of u ook deze uit wil laten voeren. Vooraf vertellen wij u hoe lang de reparatie gaat duren en bent u op de hoogte van de prijs. Zodat er achteraf slechts één verrassing is; uw iPhone functioneert weer top! Maak dus vandaag nog een keuze uit één van onze smart services!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap