0880040900

Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 72, 3015 BC Rotterdam
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
12:00 – 17:00

Bezoek onze Gecertificeerde Apple reparateurs

In Rotterdam

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en kundig, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd originele Apple onderdelen.

Meld je reparatie aan

iPhone repareren in Rotterdam

Het kan de beste gebeuren dat je een telefoon op een hoek van een tafel laat liggen. Er gebeurt iets wat je nooit had zien aankomen. Je laat een gloednieuwe telefoon vallen op de grond! Een iPhone is een erg kostbaar apparaat en dat is natuurlijk vreselijk! We weten dat je een iPhone hebt gekocht omdat het een fijn gebruikersgemak heeft. Door een kapot scherm kun je jouw iPhone niet meer goed gebruiken of veel minder goed gebruiken. Het is bovendien erg gevaarlijk om met een kapot scherm te blijven lopen omdat er glasscherf stukjes in je duim of vinger kunnen belanden. Daarnaast kun je in de meeste gevallen ook niet meer goed genieten van het scrollen, zoomen, of swipen van je haarscherpe foto's. Ook is je telefoon met een kapot scherm veel meer vatbaar voor waterschade. Je wilt in dit geval altijd je kostbare iPhone laten repareren. Zoek jij een iPhone reparatie Rotterdam? Dan ben je bij Fixers Rotterdam aan het juiste adres!

iPhone reparatie Rotterdam hier moet je zijn:

Bij Fixers kun altijd terecht voor een iPhone reparatie op het volgende adres: Nieuwe Binnenweg 72 te Rotterdam. Ben je niet bekend in de omgeving? Geen probleem! Wij hebben een routebeschrijving voor je uitgetekend of druk gemakkelijk op de "plan je route" button bovenaan op deze pagina.

1. Komt u via Westersingel?

Rijd naar het zuidwesten op het Weena/de S100, richting de Poortstraat 1 min. (300 m), Volg de Weena, Kruisplein en Westersingel naar de Rochussenstraat, 4 min. (1,0 km). Sla rechtsaf naar de Rochussenstraat, 1 min. (400 m). Rijd naar de Nieuwe Binnenweg.

2. Komt u via Westersingel en Rochussenstraat?

Neem de Coolsingel naar de Kruiskade 41 sec. (140 m). Ga verder op de Kruiskade. Neem de Westersingel naar de Rochussenstraat, 5 min. (1,2 km). Sla rechtsaf naar de Rochussenstraat, 1 min. (400 m). Rijd naar de Nieuwe Binnenweg, 2 min. (450 m). Sla rechtsaf naar de Mathenesserlaan, 230 m. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Binnenweg, Je vindt je bestemming rechts, 240 m.

3. Komt u via de Coolsingel?

Rijd naar het zuiden op het Hofplein, richting het Weena/de S100, 64 m. Verlaat de rotonde naar de Coolsingel, 750 m. Sla rechtsaf naar de Westblaak, 500 m. Weg vervolgen naar de Rochussenstraat, 400 m. Sla rechtsaf naar de Mathenesserlaan, 230 m. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Binnenweg, Je vindt je bestemming rechts.

Waarom een iPhone reparatie door Fixers?

Onze werkwijze is simpel. We staan 6-dagen per week klaar om je iPhone te repareren. We helpen je graag met een kapotte iPhone op een eerlijke en prettige manier. We zoeken bij Fixers namelijk graag naar een oplossing. Op deze manier gaan wij te werken;

  • Transparante en vaste tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen (orgineel)
  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice
  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Goede bereikbaarheid!

De kosten van een iPhone reparatie in Rotterdam?

De kosten van deze reparatie aan uw iPhone is erg uiteenlopend. De prijs is namelijk afhankelijk per reparatie. Een iPhone 8 scherm is bijvoorbeeld weer anders dan een Samsung scherm. Dit betekend dat we online alle reparaties hebben aangegeven en waarvan u direct kunnen zien wat de reparatiekosten zullen zijn en ook de montage kosten, we laten prijzen altijd inclusief BTW zien

De kosten van een reparatie aan uw iPhone is verschillend. De prijs hangt namelijk af van de reparatie. Het voordeel van Fixers is dat we werken met prijzen die all-in zijn. Wat betekent dit concreet? Dat we alle reparatieprijzen en montagekosten inclusief BTW laten zien. Zo zijn de prijzen bij Fixers direct duidelijk. Als je twijfelt of denkt dat dit niet het geval is, kun je direct contact opnemen met specialisten van Fixers. We helpen je altijd graag veder.

Langskomen in Rotterdam.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Als je ervoor kiest om een iPhone reparatie te laten doen door Fixers kun je bij ons 6 dagen in de week langskomen voor een afspraak. Van maandag tot zaterdag geopend tot 10:00 tot 18:00 's avonds. Tijdens deze reparatie kun je gebruik maken van gratis WiFi, terwijl wij aan de slag gaan met jouw kapotte iPhone. Je kunt ook in de binnenstad van Rotterdam rondlopen en wij laten je weten wanneer je iPhone weer klaar is.