0880040900
Fixers ingang

Rosmalen

Apple Service Provider
Burgemeester Burgerslaan 40B, 5245NH Rosmalen
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Het is je misschien wel eens voorgekomen, ben je de tafel aan het opruimen en til je een boek op en hoor je iets op de grond vallen. Je denkt bij jezelf ‘als dat maar niet mijn iPhone is’. Je kijkt, en ja hoor, daar ligt jouw iPhone. Snel doe je nog een schietgebedje in de hoop dat het scherm niet is gebarsten, zenuwachtig pak je je iPhone op en ziet dat het schietgebedje voor niks is geweest. Het scherm is gebarsten en je weet niet of door de val nog iets kapot is gegaan. Misschien heeft je iPhone nu nog meer schade opgelopen terwijl je dat niet kunt zien. Nu wil je jouw iPhone laten onderzoeken door een reparatiespecialist, dat kan in Den Bosch!

Snelle en vakkundige reparatieservice

Wanneer je denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Den Bosch, waar moet ik zijn?’ biedt Fixers de oplossing. Als reparatiespecialist, gespecialiseerd in onder andere iPhones, bieden de monteurs een snelle en vakkundige reparatie aan voor jouw iPhone. Dankzij jaren ervaring kunnen de monteurs van Fixers vrijwel elk oplossen. Zo weet je zeker dat je voor een iPhone reparatie Den Bosch bij Fixers aan het juiste adres bent.

iPhone reparatie Den Bosch, waar moet ik zijn?

Fixers geeft graag het antwoord op de vraag ‘waar moet ik zijn voor een iPhone reparatie Den Bosch? Fixers is gevestigd op Burgemeester Burgerslaan 40B in Den Rosmalen. Het Fixers Servicepunt in Rosmalen. Onze vestiging is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg.
Kom je vanuit noordelijke richting, dan kies je afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens neem je op de rotonde de tweede afslag richting Soetelieve. Na 800 meter neem je de volgende rotonde opnieuw de tweede afslag richting Balkweg. Vervolgens zie je na 500 meter aan je rechterzijde het Fixers Servicepunt.

Wanneer je uit zuidelijke richting komt, dan kies je voor afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens sla je bij de eerste drie stoplichten, driemaal linksaf. Hierna neem je op de rotonde de eerste afslag richting Soetelieve de Herven. Na 800 meter neem je op de volgende rotonde de tweede afslag richting Balkweg. Na 500 meter vindt je aan je rechterzijde het Fixers Servicepunt.

Waarom Fixers?

Fixers staat voor ‘smart service with a smile’. Zo staan wij 6 dagen per week voor jouw klaar. Wij helpen je graag op een open, eerlijke en prettige manier. Wij zoeken graag naar een oplossing, zo maken wij graag mensen blij, ‘We simply make people happy!’. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek, erg handig wanneer je niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • 3 maanden garantie op de reparatie
  • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie zijn verschillend, zo hangt de prijs af van de reparatie. Gelukkig werkt Fixers met all-in prijzen. Dit houdt in dat in de reparatieprijzen de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. De prijzen bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder, benieuwd naar de kosten van jouw iPhone reparatie? Fixers repareert vrijwel elke iPhone, klik op jouw type iPhone en bekijk de reparatietarieven.

Langskomen voor een iPhone reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Bij Fixers kan je 6 dagen in de week langskomen, met of zonder afspraak, voor een iPhone reparatie Den Bosch. Van maandag tot en met vrijdag is Fixers Den Bosch geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte. Tijdens reparatie kan je gebruikmaken van onze gratis WiFi onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Met de klaar-terwijl-je-wacht service sta je voor je het weet weer buiten met een gerepareerde iPhone. Ongeveer 80% van alle iPhone reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores