iPhone reparatie Rosmalen

  Het is u misschien wel eens voorgekomen, bent u de tafel aan het opruimen en tilt u een boek op en hoort u iets op de grond vallen. U denkt bij uzelf ‘zolang dat maar niet mijn telefoon is’. U kijkt, en ja hoor, daar ligt uw iPhone. Snel doet u nog een schietgebedje in de hoop dat het scherm niet is gebarsten, zenuwachtig pakt u uw iPhone op en ziet dat het schietgebedje voor niks is geweest. Het scherm is gebarsten en u weet niet of door de val nog iets kapot is gegaan. Misschien heeft uw telefoon nu nog meer schade opgelopen terwijl u dat niet kunt zien. Nu wilt u uw en laten onderzoeken door een reparatiespecialist, dat kan in Den Bosch!

  Adres Fixers Rosmalen

  Burgemeester Burgerslaan
  5245 NH  Den Bosch
  085 019 3957

  KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

  Openingstijden Fixers Rosmalen

  Maandag: 08:30-17:30
  Dinsdag
  : 08:30-17:30
  Woensdag
  : 08:30-17:30
  Donderdag
  : 08:30-17:30
  Vrijdag
  : 08:30-17:30
  Zaterdag
  : Gesloten
  Zondag
  : Gesloten

  Snelle en vakkundige reparatieservice

  Wanneer u denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Den Bosch, waar moet ik zijn?’ biedt Fixers de oplossing. Als reparatiespecialist, gespecialiseerd in onder andere iPhones, bieden de monteurs een snelle en vakkundige reparatie aan voor uw iPhone. Dankzij jaren ervaring kunnen de monteurs van Fixers vrijwel elk oplossen. Zo weet u zeker dat u voor een iPhone reparatie Rosmalen bij Fixers aan het juiste adres bent.

  Waarom Fixers?

  Fixers staat voor ‘smart service with a smile’. Zo staan wij 6 dagen per week voor uw klaar. Wij helpen u graag op een open, eerlijke en prettige manier. Wij zoeken graag naar een oplossing, zo maken wij graag mensen blij, ‘We simply make people happy!’. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties worden uitgevoerd binnen 2-3 werkdagen.
  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • 12 maanden garantie op de reparatie
  • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

  Kosten iPhone reparatie

  De kosten van een iPhone reparatie zijn verschillend, zo hangt de prijs af van de reparatie. Gelukkig werkt Fixers met all-in prijzen. Dit houdt in dat in de reparatieprijzen de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. De prijzen bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Wij helpen u graag verder, benieuwd naar de kosten van uw iPhone reparatie? Fixers repareert vrijwel elke iPhone, klik op uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven.

  Langskomen voor een iPhone reparatie

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Bij Fixers kunt u 6 dagen in de week langskomen, met of zonder afspraak, voor een iPhone reparatie Den Bosch. Van maandag tot en met vrijdag is Fixers Den Bosch geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte. Tijdens het wachten kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi onder het genot van een gratis kop koffie of thee.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap