0880040900

iPhone reparatie Den Bosch

Meld je reparatie aan

Het is u misschien wel eens voorgekomen, bent u de tafel aan het opruimen en tilt u een boek op en hoort u iets op de grond vallen. U denkt bij uzelf ‘als dat maar niet mijn iPhone is’. U kijkt, en ja hoor, daar ligt uw iPhone. Snel doet u nog een schietgebedje in de hoop dat het scherm niet is gebarsten, zenuwachtig pakt u uw iPhone op en ziet dat het schietgebedje voor niks is geweest. Het scherm is gebarsten en u weet niet of door de val nog iets kapot is gegaan. Misschien heeft uw iPhone nu nog meer schade opgelopen terwijl u dat niet kunt zien. Nu wilt u uw en laten onderzoeken door een reparatiespecialist, dat kan in Den Bosch!

Adres Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40B, 
5245NH Rosmalen
0880040900

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag
: 10:00-18:00
Woensdag
: 10:00-18:00
Donderdag
: 10:00-18:00
Vrijdag
: 10:00-18:00
Zaterdag
: 10:00-17:00
Zondag
: Gesloten

Snelle en vakkundige reparatieservice

Wanneer u denkt ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Den Bosch, waar moet ik zijn?’ biedt Fixers de oplossing. Als reparatiespecialist, gespecialiseerd in onder andere iPhones, bieden de monteurs een snelle en vakkundige reparatie aan voor uw iPhone. Dankzij jaren ervaring kunnen de monteurs van Fixers vrijwel elk oplossen. Zo weet u zeker dat u voor een iPhone reparatie Den Bosch bij Fixers aan het juiste adres bent.

iPhone reparatie Den Bosch, waar moet ik zijn?

Fixers geeft graag het antwoord op de vraag ‘waar moet ik zijn voor een iPhone reparatie Den Bosch? Fixers is gevestigd op Burgemeester Burgerslaan 40B in Den Rosmalen. Het Fixers Servicepunt in Rosmalen. Onze vestiging is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg.
Komt u vanuit noordelijke richting, dan kiest u afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Soetelieve. Na 800 meter neemt u op de volgende rotonde opnieuw de tweede afslag richting Balkweg. Vervolgens ziet u na 500 meter aan uw rechterzijde het Fixers Servicepunt.

Wanneer u uit zuidelijke richting komt, dan kiest u voor afslag 20 ‘de Herven’. Vervolgens slaat u bij de bij de eerste drie stoplichten, driemaal linksaf. Hierna neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Soetelieve de Herven. Na 800 meter neemt u op de volgende rotonde de tweede afslag richting Balkweg. Na 500 meter vindt u aan uw rechterzijde het Fixers Servicepunt.

Waarom Fixers?

Fixers staat voor ‘smart service with a smile’. Zo staan wij 6 dagen per week voor uw klaar. Wij helpen u graag op een open, eerlijke en prettige manier. Wij zoeken graag naar een oplossing, zo maken wij graag mensen blij, ‘We simply make people happy!’. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • Duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Heldere tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • 3 maanden garantie op de reparatie
  • Repareren met hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

Kosten iPhone reparatie

De kosten van een iPhone reparatie zijn verschillend, zo hangt de prijs af van de reparatie. Gelukkig werkt Fixers met all-in prijzen. Dit houdt in dat in de reparatieprijzen de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. De prijzen bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Wij helpen u graag verder, benieuwd naar de kosten van uw iPhone reparatie? Fixers repareert vrijwel elke iPhone, klik op uw type iPhone en bekijk de reparatietarieven.

Langskomen voor een iPhone reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Bij Fixers kunt u 6 dagen in de week langskomen, met of zonder afspraak, voor een iPhone reparatie Den Bosch. Van maandag tot en met vrijdag is Fixers Den Bosch geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze ontvangstruimte. Tijdens reparatie kunt u gebruikmaken van onze gratis WiFi onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Met de klaar-terwijl-u-wacht service staat u voor u het weet weer buiten met een gerepareerde iPhone. Ongeveer 80% van alle iPhone reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap