iPhone reparatie Nijmegen

  Het is misschien wel eens voorgekomen, loop je rustig te winkelen en word je gebeld. Snel zoek je jouw iPhone in je broekzak maar dan glijdt jouw iPhone uit je handen op de grond. Je baalt omdat je zo zuinig bent geweest en hoopt dat er niks aan de hand is. Snel pak je jouw iPhone op, je was er al bang voor... de iPhone werkt niet meer. Je wil een vriend op bellen om te vertellen wat er is gebeurd, maar dan hoor je jouw gesprekspartner niet en vraag je je af of de oorluidspreker nu ook kapot is. Fixers helpt jou graag bij al deze problemen, wanneer je jouw iPhone wilt laten maken ben je bij Fixers aan het juiste adres!

  Snelle en vakkundige reparatieservice

  Wanneer je schade hebt aan jouw iPhone denk je misschien bij jezelf ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Nijmegen, waar moet ik zijn?’. Fixers heeft het antwoord: Fixers Store in Nijmegen! Fixers is dé reparatiespecialist in onder andere iPhones. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van iPhones, hierdoor kunnen zij vrijwel elk device repareren. Voor een iPhone reparatie Nijmegen ben je bij Fixers aan het juiste adres!

  Waarom Fixers?

  ‘We simply make people happy!’, zo gaat het niet over ons maar over u! Wij maken onze klanten graag blij met een vlotte service with a smile. Wij staan 6 dagen voor jou klaar in een van onze Fixers Stores. Voor een iPhone reparatie krijg je een duidelijke uitleg en eerlijk advies. Hoe maken wij jou blij?

  • Snelle reparatieservice, vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 12 maanden garantie
  • Goed bereikbaar en parkeren voor de deur
  • Snelle en vakkundige reparatieservice

  Kosten iPhone reparatie

  De kosten van een iPhone reparatie variëren, zo hangt de prijs af van de reparatie en het type. Prijzen bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Bij Fixers is er altijd sprake van all-in prijzen, zo zijn de BTW en montagekosten altijd in de prijs inbegrepen. Wij helpen je graag verder wanneer je vragen heeft, bel 088 0040900.

  Langskomen of ophaalservice

  Kom langs met of zonder afspraak!

  Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties, hierdoor kunnen zij vrijwel elk iPhone defect repareren. Met de klaar-terwijl-je-wacht service hoef je nooit lang te wachten op jouw reparatie. Voor een iPhone reparatie in Nijmegen ben je bij Fixers aan het juiste adres. Langskomen in Nijmegen? Geen probleem, je kunt langskomen zonder afspraak. Terwijl onze monteurs jouw iPhone repareren kun jij gebruik maken van onze gratis WiFi en genieten van onze koffie en thee. Heb je vragen of wil je meer weten over een iPhone reparatie in Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 0040900 of stuur een e-mail naar info@fixers.nl.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap