iPhone reparatie Nijmegen

  Het is misschien wel eens voorgekomen, loopt u rustig te winkelen en wordt u gebeld. Snel zoekt u uw telefoon in uw broekzak maar dan glijdt uw toestel uit uw handen op de grond. U baalt omdat u zo zuinig bent geweest en hoopt dat er niks aan de hand is. Snel raapt u uw telefoon op in de drukke repair storestraat, u was er al bang voor.. de werkt niet meer. U wilt uw vriend opbellen wat er is gebeurd, maar dan hoort u uw gesprekspartner niet en vraagt u zichzelf af of de oorluidspreker nu ook kapot is. Fixers helpt u graag bij al deze problemen, wanneer u uw iPhone wilt laten maken bent u bij Fixers aan het juiste adres. Stuur uw device op of maak gebruik van onze ophaalservice!

  Snelle en vakkundige reparatieservice

  Wanneer u schade heeft aan uw iPhone denk u misschien bij uzelf ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Nijmegen, waar moet ik zijn?’. Fixers heeft het antwoord: Stuur je device op! Fixers is de reparatiespecialist in onder andere iPhones. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring als het gaat om het repareren van iPhones, hierdoor kunnen zij vrijwel elk repareren. Voor een iPhone reparatie Nijmegen bent u bij Fixers aan het juiste adres.

  Waarom Fixers?

  ‘We simply make people happy!’, zo gaat het niet over ons maar over u! Wij maken onze klanten graag blij met een vlotte service with a smile. Wij staan 6 dagen voor u klaar in een van onze Fixers Servicepunten. Voor een iPhone reparatie krijgt u een duidelijke uitleg en eerlijk advies. Hoe maken wij u blij?

  • Snelle reparatieservice, vrijwel elke reparatie wordt binnen 2-3 werkdagen uitgevoerd
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • Originele onderdelen
  • Goed bereikbaar en parkeren voor de deur.
  • Snelle en vakkundige reparatieservice.

  Kosten iPhone reparatie

  De kosten van een iPhone reparatie variëren, zo hangt de prijs af van de reparatie en het type. Prijzen bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. Bij Fixers is er altijd sprake van all-in prijzen, zo zijn de BTW en montagekosten altijd in de prijs inbegrepen. Wij helpen u graag verder wanneer u vragen heeft, bekijk de reparatietarieven.

  Langskomen of ophaalservice

  Kom langs met of zonder afspraak!

  Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties, hierdoor kunnen zij vrijwel elk iPhone defect repareren. Met de klaar-terwijl-u-wacht service hoeft u nooit lang te wachten op een . Voor een iPhone reparatie Nijmegen bent u bij Fixers aan het juiste adres. Langskomen in één van onze stores? Geen probleem, u kunt langskomen met of zonder afspraak. Parkeer gemakkelijk en comfortabel voor de deur. Terwijl onze monteurs uw iPhone repareren kunt u gebruik maken van onze gratis WiFi en genieten van onze koffie en thee. Fixers is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een iPhone reparatie Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 004 0900 of te mailen naar info@fixers.nl. Kom dus snel langs Fixers voor uw iPhone reparatie.

  Ophaalservice

  Wanneer u uit Nijmegen komt kunt u ook kiezen voor de ophaalservice. Wij repareren en sturen uw iPhone retour binnen 2-3 werkdagen na ontvangst. Vul het voor 16:30 uur in en PostNL komt voor ons uw toestel de volgende dag ophalen. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde toestel weer thuis. Liever zelf opsturen naar de hoofdvestiging van Fixers? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee met uw iPhone. Verpak uw iPhone goed en stuur het aangetekend op. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw iPhone, binnen 2-3 werkdagen heeft u uw iPhone weer gerepareerd terug.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap