iPhone reparatie Tilburg

  Het is eindelijk weekend, maar jammer genoeg moet u op familiebezoek. U zit met tegenzin in de auto maar u moet wel gaan omdat u ze lang niet meer hebt gezien. Het is gezelliger dan u verwacht, u bent lekker aan het spelen met uw neefjes en nichtjes. Tijdens het voetballen schopt uw neefje de voetbal harder dan verwacht. De bal komt tegen u aan, maar geen paniek want het deed geen pijn. Later zit u rustig aan de kant om uit te rusten, maar dan wordt u gebeld. ‘Dat is vreemd’ denkt u bij uzelf tijdens het gesprek, u hoort uw gesprekspartner niet goed. Zou dat kunnen komen door voetbal incident? U wilt zo snel mogelijk dat uw telefoon wordt gerepareerd. Maar waar moet u zijn voor een iPhone reparatie Tilburg? Fixers biedt de oplossing, het Fixers Servicepunt in de Beukenstraat in Tilburg!

  Kies je merk

  Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

  Snelle en vakkundige reparatieservice

  Bij schade denk u wellicht ‘ik wil mijn iPhone laten repareren in Tilburg, waar moet ik zijn?’ Wij geven graag antwoord op die vraag, namelijk in de Fixers Servicepunt Tilburg. Fixers is de reparatiespecialist in onder andere iPhones. Wist u ook dat u bij ons terecht kan voor uw iPad reparatie, MacBook reparatie of iMac reparatie? Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk iPhone defect repareren. Zo weet u zeker dat u voor een iPhone reparatie Tilburg bij Fixers aan het juiste adres bent.

  iPhone reparatie Tilburg, waar moet ik zijn?

  Beukenstraat 62 is het antwoord! Hier zit de derde vestiging van Fixers gevestigd. Fixers Tilburg zit dicht bij het centrum en erg dicht bij de hoogste woontoren van Nederland, ‘Westpoint’. Van een afstand zit u ‘Westpoint’, de Fixers vestiging is hier niet ver vandaan, slechts een straat erachter. Een voordeel van Fixers Servicepunt Tilburg is dat u voor de deur gratis kunt parkeren.

  Fixers Tilburg

  Adresgegevens
  Beukenstraat 62
  5038 MB Tilburg
  Contactgegevens
  T : 013 303 03 83
  E :
  Openingstijden
  Ma t/m vr 09:00 – 18:00
  Zaterdag 10:00 – 17:00

  Waarom Fixers?

  Fixers is al jaren reparatiespecialist en ‘we simply make people happy!’. Wij helpen u graag verder met een vlotte service met een lach. Zo staan de monteurs van Fixers 6 dagen per week voor u klaar in een van onze Fixers Servicepunten.Voor elke reparatie krijgt u van ons duidelijke uitleg en eerlijk advies. Maar er bestaan nog meer redenen waarom u uw door Fixers:

  • Onderzoek is gratis! (m.u.v. vochtschade) Erg handig wanneer u niet weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, 80% van alle reparaties wordt binnen 30 minuten uitgevoerd
  • 12 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit reparatieonderdelen
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 12 maanden garantie
  • Goed bereikbaar en parkeren voor de deur
  • Vakkundige reparatieservice

  Veelvoorkomende iPhone reparaties

  Kosten iPhone reparatie

  De kosten van een iPhone reparatie variëren per type toestel en de reparatie zelf. Bij Fixers zijn prijzen vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Fixers helpen u graag verder. Alle reparatietarieven van Fixers zijn all-in tarieven. Dit houdt in dat BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Voor een reparatie krijgt u een duidelijk overzicht van de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de uit.

  Langskomen of ophaalservice

  Met of zonder afspraak!

  Voor vrijwel elk iPhone defect is er een oplossing. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor uw probleem oplossen. Met de klaar-terwijl-u-wacht service hoeft u niet lang te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tijd niet bereikbaar te zijn. Met onze snelle reparatieservice heeft u voor u het weet uw iPhone gerepareerd terug. Kom dus snel naar de Beukenstraat 62 voor een iPhone reparatie Tilburg. Parkeer voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi. Fixers Tilburg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heeft u een vraag voor een van onze monteurs of wilt u meer informatie over uw iPhone reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 004 0900 of stuur een mail naar , of loop even binnen in Fixers Servicepunt Tilburg.

  Ophaalservice

  Geen tijd om langs te komen in Tilburg? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Een koeriersdienst komt uw iPhone ophalen op een door u gekozen locatie. Het enige wat u hoeft te doen is het in te vullen voor 16:30 uur. Wanneer wij uw toestel ontvangen wordt uw iPhone onderzocht en gerepareerd, en dat binnen 24 uur! Liever zelf opsturen kan ook, stuur uw toestel dan met het op naar Fixers.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap