0880040900

Almere

Marktmeesterstraat 81-83, 1315GB Almere
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

iPhone reparatie Zwolle

Wil je jouw iPhone laten maken in Zwolle? Een iPhone reparatie laat je over aan onze door Apple gecertificeerde repair technicians. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider met jaren aan ervaring als het gaat om een iPhone maken in Zwolle. Je kunt bij ons terecht voor het repareren van uiteenlopende iPhone-modellen, waaronder een iPhone 8 Plus reparatie in Zwolle. Zowel met oude als recente modellen zit je bij ons goed.

iPhone scherm reparatie Zwolle

Een iPhone scherm reparatie is nodig in het geval van schade. Er kan bijvoorbeeld een scheur ontstaan zijn na een val. Maar ook als het touchscreen het niet meer doet of als het beeld op zwart blijft staan, kunnen wij je iPhone maken in Zwolle. Verschillende modellen van deze Apple smartphone kun je door ons laten repareren:

  • iPhone 11 scherm reparatie Zwolle
  • iPhone X scherm reparatie Zwolle
  • iPhone XR scherm reparatie Zwolle
  • iPhone 7 scherm reparatie Zwolle
  • iPhone batterij vervangen Zwolle

Een iPhone batterij vervangen is een aanrader als je accu steeds sneller leeg is en vaker opgeladen moet worden. Het is van belang dat je onderweg niet continu te maken krijgt met een uitvallende smartphone. Wij plaatsen een splinternieuwe batterij voor je, zodat deze problemen verholpen worden. Laat daarom je iPhone repareren in Zwolle door ons.

Voordelen iPhone reparatie bij Fixers

Wij kunnen verschillende onderdelen van je telefoon vervangen. Naast het scherm en de batterij kunnen wij bijvoorbeeld ook de achterkant, de camera, de speakers en de microfoon van je smartphone vervangen. Hiervoor gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige nieuwe onderdelen met een lange levensduur. Zo geven we oudere modellen een tweede leven en hoef jij geen nieuwe (en dure) telefoon aan te schaffen.

Route naar dichtstbijzijnde Fixers locatie

Vanuit Zwolle is onze vestiging in Utrecht het meest dichtbij. Hier kun je terecht voor een reparatie van je iPhone. Vanuit Zwolle neem je de A28/E232. De snelweg volg je tot de Waterlinieweg in Oost, Utrecht. Ga verder op deze weg, waarna je vanaf hier de Herculeslaan naar het Herculesplein neemt. Hier vind je ons filiaal op nummer 243.

Meer reparaties in Zwolle