0880040900

iPhone scherm herstellen

Meld je reparatie aan

Een ongeluk zit in een klein hoekje, voor je het laat u uw telefoon vallen of flink stoten. Grote kans dat het scherm nu beschadigd is. Fixers staat klaar om de meest voorkomende schade van Nederland te repareren, namelijk het scherm! Kom langs of kies voor onze ophaalservice om uw iPhone scherm te herstellen.

Meld hier je reparatie aan

Langskomen of ophaalservice

Heeft u een kapot scherm iPhone scherm door een val of een stoot? Fixers lost het graag op met een . Kiest u voor onze klaar-terwijl-u-wacht service? Kom dan langs een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig en u kunt voor de deur parkeren. Kies voor onze wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken. PostNL komt graag voor ons uw iPhone ophalen zodat wij na ontvangst uw iPhone scherm herstellen. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan, zo zijn onze prijzen vrijwel meteen duidelijk. Neem contact met ons op wanneer dit niet zo mocht zijn. Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee met uw toestel.

Snel uw iPhone scherm herstellen

Wilt u snel uw iPhone scherm herstellen? Kom dan langs Fixers voor bijvoorbeeld een . Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar – ‘Smart service with a smile!’. Wij kunnen in de meeste gevallen direct beginnen met de reparatie dankzij onze ruime voorraad. Mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het onderdeel meteen. Wij kunnen dan de volgende dag alsnog uw iPhone scherm herstellen.

Fixers

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon reparatie? Fixers is dan de juiste keuze. Wij repareren smartphone, tablets en laptops! Voor een snelle en vakkundige reparatie van uw iPhone scherm komt u langs bij Fixers. Daarnaast krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Wilt u meer weten over de reparatie of heeft u vragen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken, mailen of gebruik maken van ons .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap