0880040900

iPhone scherm herstellen

Meld je reparatie aan

Een ongeluk zit in een klein hoekje, voor je het laat u uw telefoon vallen of flink stoten. Grote kans dat het scherm nu beschadigd is. Fixers staat klaar om de meest voorkomende schade van Nederland te repareren, namelijk het scherm! Kom langs of kies voor onze ophaalservice om uw iPhone scherm te herstellen.

Langskomen of ophaalservice

Heeft u een kapot scherm iPhone scherm door een val of een stoot? Fixers lost het graag op met een . Kiest u voor onze klaar-terwijl-u-wacht service? Kom dan langs een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig en u kunt voor de deur parkeren. Kies voor onze wanneer u niet in de gelegenheid bent om een van onze vestigingen te bezoeken. PostNL komt graag voor ons uw iPhone ophalen zodat wij na ontvangst uw iPhone scherm herstellen. Bij Fixers komt u nooit voor verrassingen te staan, zo zijn onze prijzen vrijwel meteen duidelijk. Neem contact met ons op wanneer dit niet zo mocht zijn. Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Vul het in en stuur het mee met uw toestel.

Snel uw iPhone scherm herstellen

Wilt u snel uw iPhone scherm herstellen? Kom dan langs Fixers voor bijvoorbeeld een . Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar – ‘Smart service with a smile!’. Wij kunnen in de meeste gevallen direct beginnen met de reparatie dankzij onze ruime voorraad. Mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het onderdeel meteen. Wij kunnen dan de volgende dag alsnog uw iPhone scherm herstellen.

Fixers

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw telefoon reparatie? Fixers is dan de juiste keuze. Wij repareren smartphone, tablets en laptops! Voor een snelle en vakkundige reparatie van uw iPhone scherm komt u langs bij Fixers. Daarnaast krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Wilt u meer weten over de reparatie of heeft u vragen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken, mailen of gebruik maken van ons .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores