iPhone scherm kapot

  Als uw iPhone scherm kapot is, lost een iPhone scherm reparatie uw probleem op. Als een iPhone scherm kapot is, verliest de iPhone verschillende functies. Het kan zijn dat het iPhone glas kapot is, daarnaast kan het zijn dat het iPhone LCD scherm kapot is. Bij een kapot lcd scherm kan het zijn dat er ongebruikelijke strepen over het scherm lopen, het scherm helemaal wit of zwart blijft.

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Bij Fixers bent u bij het juiste adres voor een iPhone scherm reparatie. Een iPhone scherm reparatie wordt bij Fixers binnen 30 minuten uitgevoerd, klaar terwijl u wacht. U kunt zelfs zonder afspraak langs komen bij Fixers.

  iPhone scherm reparatie

  Bij Fixers heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de . In de alle gevallen is uw iPhone scherm reparatie snel uitgevoerd, zo is bijvoorbeeld een binnen 30 minuten uitgevoerd. Zo hoeft u de iPhone maar even te missen en kunt u snel weer verder. Op het kantoor in Den Bosch kunt u zonder afspraak terecht voor een iPhone reparatie. U vindt Fixers op de De Bloemendaal 10 in Den Bosch. Woont u niet in de buurt van Den Bosch? Bezoek dan een van onze andere vestingen, kom vrijblijvend zonder afspraak langs en parkeer gratis voor de deur!

  Als u niet uit de buurt komt

  Als u niet de tijd heeft om langs te komen voor een iPhone reparatie kunt u ook kiezen voor het van uw iPhone. Uw iPhone scherm reparatie wordt dan binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en geretourneerd.

  Fixers

  Bij een kapot iPhone scherm is Fixers de specialist die uw iPhone snel weer voorziet van een nieuw scherm. Fixers gebruikt altijd de hoogste kwaliteit iPhone schermen. Elke wordt uitgevoerd door een ervaren monteur. Door de kwaliteit van Fixers krijgt u standaard 12 maanden garantie op de iPhone reparatie en het scherm. Neem contact op met Fixers door te bellen of te mailen, bekijk alle contactgegevens van Fixers.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap