0880040900

iPhone SE achterkant

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd omdat het toestel is gevallen? Of wilt u de achterkant vervangen omdat u de kleur beu bent? Fixers vervangt gaat een iPhone SE achterkant. Een kan dit probleem eenvoudig oplossen. De achterkant van een iPhone SE is erg kenmerkend voor het type toestel. Beschadigingen kunnen dan ook erg vervelend zijn. Fixers lost graag uw op met een reparatie. Kom langs, kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel op. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar.

Meld hier je reparatie aan

iPhone SE achterkant : het strakke design van de iPhone SE

Wellicht zorgt het voor irritaties dat de achterkant, ook wel iPhone SE backcover genoemd, beschadigd is. Hierdoor kunnen verschillende knoppen niet meer goed werken. U kunt er dan voor kiezen om uw bij een Fixers. Alle reparaties worden met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Ervaart u andere problemen en weet u niet zeker of het komt door de iPhone SE achterkant? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een overzicht van de reparatiekosten, na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE achterkant reparatie

De kosten van een iPhone SE achterkant reparatie zijn € 99,-. Dit is een all-in prijs wat betekent dat het inclusief BTW en montagekosten is. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Bij een iPhone SE achterkant reparatie wordt de behuizing van de iPhone vervangen. Dit houdt in dat het zichtbare gedeelte van de achterkant wordt vervangen, dus ook de fysieke knoppen die men kan zien. Voor een , eerlijk advies en goede service bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap