0880040900

iPhone SE achterkant

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd omdat het toestel is gevallen? Of wilt u de achterkant vervangen omdat u de kleur beu bent? Fixers vervangt gaat een iPhone SE achterkant. Een kan dit probleem eenvoudig oplossen. De achterkant van een iPhone SE is erg kenmerkend voor het type toestel. Beschadigingen kunnen dan ook erg vervelend zijn. Fixers lost graag uw op met een reparatie. Kom langs, kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel op. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar.

iPhone SE achterkant : het strakke design van de iPhone SE

Wellicht zorgt het voor irritaties dat de achterkant, ook wel iPhone SE backcover genoemd, beschadigd is. Hierdoor kunnen verschillende knoppen niet meer goed werken. U kunt er dan voor kiezen om uw bij een Fixers. Alle reparaties worden met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Ervaart u andere problemen en weet u niet zeker of het komt door de iPhone SE achterkant? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een overzicht van de reparatiekosten, na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE achterkant reparatie

De kosten van een iPhone SE achterkant reparatie zijn € 99,-. Dit is een all-in prijs wat betekent dat het inclusief BTW en montagekosten is. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Bij een iPhone SE achterkant reparatie wordt de behuizing van de iPhone vervangen. Dit houdt in dat het zichtbare gedeelte van de achterkant wordt vervangen, dus ook de fysieke knoppen die men kan zien. Voor een , eerlijk advies en goede service bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores