0880040900

iPhone SE achterkant

Meld je reparatie aan

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd omdat het toestel is gevallen? Of wilt u de achterkant vervangen omdat u de kleur beu bent? Fixers vervangt gaat een iPhone SE achterkant. Een kan dit probleem eenvoudig oplossen. De achterkant van een iPhone SE is erg kenmerkend voor het type toestel. Beschadigingen kunnen dan ook erg vervelend zijn. Fixers lost graag uw op met een reparatie. Kom langs, kies voor onze ophaalservice of stuur uw toestel op. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar.

Meld hier je reparatie aan

iPhone SE achterkant : het strakke design van de iPhone SE

Wellicht zorgt het voor irritaties dat de achterkant, ook wel iPhone SE backcover genoemd, beschadigd is. Hierdoor kunnen verschillende knoppen niet meer goed werken. U kunt er dan voor kiezen om uw bij een Fixers. Alle reparaties worden met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Ervaart u andere problemen en weet u niet zeker of het komt door de iPhone SE achterkant? Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een overzicht van de reparatiekosten, na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE achterkant reparatie

De kosten van een iPhone SE achterkant reparatie zijn € 99,-. Dit is een all-in prijs wat betekent dat het inclusief BTW en montagekosten is. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Bij een iPhone SE achterkant reparatie wordt de behuizing van de iPhone vervangen. Dit houdt in dat het zichtbare gedeelte van de achterkant wordt vervangen, dus ook de fysieke knoppen die men kan zien. Voor een , eerlijk advies en goede service bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap