iPhone SE batterij

  Heeft u het idee dat uw iPhone SE batterij defect is? De batterij is snel leeg en laadt niet meer goed op en u heeft alles geprobeerd om batterij te besparen maar niks werkt. U heeft uw best gedaan maar kan hier niks aan doen. Na verloop van tijd verslechterd de kwaliteit van de batterij, dit komt voornamelijk door intensief gebruik. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met een . Hier wordt de batterij van uw iPhone SE vervangen en kan jij langer doen met uw smartphone zonder het regelmatig op te moeten laden.

  Meld hier je reparatie aan

  Het opladen van een iPhone SE batterij

  Een kapotte iPhone SE batterij laadt slechter op en gaat ook sneller leeg. Het kan ook zijn dat uw toestel warm wordt op het moment dat u hem veel gebruikt. Een warme batterij is daarnaast erg gevaarlijk en kan een chemisch reactie ontlokken. Zo’n chemische reactie kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer de batterij defect is bestaat de kans dat de batterij dik wordt. Als de batterij opzwelt kan dit leiden tot schade binnen het toestel. Kies daarom bij batterij problemen gelijk voor een iPhone SE batterij reparatie. De reparatie is vrijwel altijd binnen 30 minuten uitgevoerd, kom dus snel langs een van de Fixers Servicepunten. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder om uw op te lossen.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone SE batterij reparatie

  Een iPhone SE batterij reparatie kost € 39,-. Alle reparatietarieven bij Fixers zijn inclusief BTW en montagekosten, het zijn dus all-in prijzen. Fixers repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, zo krijgt u ook 12 maanden garantie om de kwaliteit te garanderen. Bij een iPhone SE batterij reparatie wordt uitsluitend de batterij vervangen. Heeft uw iPhone last van een ander defect? Fixers is er bijvoorbeeld ook voor een , of reparatie. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie, neem dan met ons op.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap