0880040900

iPhone SE camera

Meld je reparatie aan

Een camera op een smartphone is niet meer weg te denken! Op die manier kunt u wanneer u wilt speciale momenten vastleggen. Een iPhone SE camera op een smartphone heeft dan ook verschillende functies, zo kunt u er ook mee videobellen, filmen, ‘selfies’ maken en nog veel meer. Wanneer u uw iPhone heeft laten vallen kan het zijn dat de camera niet meer werkt, of het nu de camera aan de voor- of achterkant is. Een kan dit probleem oplossen. Of het nu gaat op een iPhone SE camera reparatie aan de voorkant of camera reparatie aan de achterkant. Fixers repareert snel en vakkundig uw camera zodat u weer snel gebruik kunt maken van de camera.

iPhone SE camera kapot : camera voor- of achterkant

Wanneer de iPhone SE camera kapot is aan de voor- of achterkant kunt u uw bij een reparatiespecialist. Bij Fixers werken ervaren monteurs die snel uw camera hebben vervangen met een iPhone SE reparatie. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, daarnaast heeft Fixers meerdere Fixers Servicepunten verspreid over Nederland. Uw kunnen dus snel en vakkundig opgelost worden.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone SE camera reparatie

Het vervangen van een iPhone SE camera kent twee tarieven, dit vanwege het feit dat er twee verschillende camera’s zijn. De kosten van het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Het vervangen van de camera aan de achterkant is € 59,-. De prijzen zijn inclusief BTW en montagekosten. De all-in prijzen van Fixers zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn dan raden wij aan om direct contact met ons op te nemen. Fixers is er ook voor uw , of .

Bij een camera reparatie aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij een camera reparatie aan de voorkant worden meerdere onderdelen vervangen omdat aan dit onderdeel meerdere componenten hangen. Zo wordt bij een voorkant camera reparatie ook de omgevingsmicrofoon, oorluidspreker aansluiting en proximity-sensor vervangen. De omgevingsmicrofoon maakt het mogelijk dat er geluid opgenomen kan worden tijdens filmen of wanneer u met de luidsprekerfunctie wilt bellen. De oorluidspreker aansluiting zorgt er voor dat de luidspreker daadwerkelijk werkt een aangesloten is op het moederbord. Als laatste, de proximity-sensor, zorgt er voor dat het scherm tijdens bellen wordt uitgeschakeld en de helderheid van het scherm automatisch kan veranderen. Een bij Fixers lost verschillende iPhone problemen op.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores