iPhone SE home button

  Wat het meeste wordt gebruikt op een iPhone is waarschijnlijk een home button. Zo wordt een iPhone SE home button gebruikt om het scherm te ontgrendelen, terug te gaan naar het beginscherm, een overzicht van alle openstaande apps te krijgen, verschillende apps toegang verlenen met de vingerafdrukscanner en nog veel meer. Wanneer de home button defect is door een val is dat erg vervelend. Een kan dit probleem wellicht oplossen. Echter betekent vervanging van de home button dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Deze functie is namelijk verbonden met een unieke code met het moederbord. Hierdoor is het onmogelijk om de vingerafdrukscanner te laten werken bij een iPhone SE home button reparatie.

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone SE home button kapot

  Een defecte home button kan vervangen worden, echter werkt de functie van vingerafdrukscanner dan niet meer. Maar dat neemt de functie van een iPhone SE home button niet weg. Met een kapotte home button kunt u bijvoorbeeld niet Siri snel oproepen, een screenshot maken en schakelen tussen verschillende openstaande vensters. Een kapotte iPhone SE home button kan voor verschillende zorgen. Door een uit te laten voeren door een van de monteurs van Fixers kan dit probleem worden opgelost. De Fixers Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone SE home button reparatie

  Uw door ervaren monteurs? Dat kan bij Fixers al 6 dagen in de week. Een iPhone SE home button reparatie kost € 59,-. Hier wordt de home button zelf en home button flex kabel vervangen. De kabel zorgt er voor dat de home button ook daadwerkelijk werkt. Zoals eerder aangegeven betekent een iPhone SE home button reparatie wel dat u de functie van vingerafdrukscanner kwijt bent. Werkt u vingerafdrukscanner niet meer en bent u daarom op zoek naar een reparatiebureau? Zoek dan niet verder, zo is deze functie niet te repareren. Maar werkt de gehele home button van uw iPhone SE niet meer? Dan is Fixers het geschikte adres voor een iPhone SE home button reparatie. Fixers is er ook voor u wanneer uw iPhone een nieuwe of nodig heeft. Wij lossen vrijwel elk iPhone SE probleem op – ‘We simply make people happy!’.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap