iPhone SE lichtsensor

  Schakelt het scherm niet meer automatisch uit tijdens het bellen? Past de helderheid van het scherm niet automatisch aan? Tijdens een gesprek hangt u per ongeluk op en wilt dit niet meer. U heeft van alles geprobeerd maar u weet het niet meer. Een lichtsensor probleem komt vaker voor wanneer een telefoon is gevallen. Als u dit probleem ook hebt lossen wij dat graag op. Met een iPhone reparatie bij een van de Fixers Servicepunten bent u snel geholpen met een vakkundige reparatie. Een kan het iPhone SE lichtsensor probleem oplossen.

  Meld hier je reparatie aan

  Scherm instellingen automatisch aanpassen met de iPhone SE lichtsensor

  Misschien herkent u het probleem, u bent een heel gesprek aan het voeren en moet lachen maar op dat moment is het gesprek weg. Per ongeluk heeft u het gesprek beëindigd door met uw wang op te hangen. Een defecte iPhone SE lichtsensor kan voor verschillende zorgen. Kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Kies voor een zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone SE terughebt.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone SE lichtsensor reparatie

  Een iPhone SE lichtsensor reparatie kost € 69,-. De reparatiekosten zijn inclusief BTW en montagekosten. Bij een iPhone SE lichtsensor reparatie worden de omgevingsmicrofoon en camera aan de voorkant ook vervangen. Deze onderdelen zijn aan elkaar verbonden en niet los te vervangen. Mocht u dus geen geluid meer op kunnen nemen tijdens het filmen of foto’s maken met de camera aan de voorkant? Dan is dat probleem eveneens opgelost met een iPhone SE lichtsensor reparatie. Wij onderzoeken allereerst uw iPhone of het probleem werkelijk ligt bij de iPhone SE lichtsensor. Vervolgens repareren wij uw toestel met hoogste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw, Fixers is er ook voor andere iPhone SE reparatie. Denk aan een of . Kies dus snel uit een van onze ‘smart services’. Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig, neem dan met ons op.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap