iPhone trilfunctie werkt niet

  Een bekend probleem; uw iPhone trilfunctie werkt niet meer. Door het ontbreken van de trilfunctie worden oproepen of berichten op uw iPhone niet opgemerkt. Fixers is dé specialist op het gebied van iPhone reparatie en heeft de iPhone trilfunctie snel weer werkend.

  Op de website kunt u de iPhone trilfunctie reparatie aanmelden. U kunt de iPhone eenvoudig zelf , gebruik maken van de of in de winkel. Wanneer u in de winkel langskomt wordt uw reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd zodat u snel uw iPhone weer terug heeft.

  Check voor de zekerheid of de trilfunctie wel aan staat:
  Instellingen > Geluiden > Trillen

  Prijzen

  • iPhone 5 trilfunctie 79,-
  • iPhone 4S trilfunctie 49,-
  • iPhone 4 trilfunctie 39,-
  • iPhone 3GS trilfunctie 39,-
  • iPhone 3G trilfunctie 39,-

  Als de iPhone trilfunctie niet werkt is hoogstwaarschijnlijk de trilmotor van de iPhone kapot. Fixers werkt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, hierdoor krijgt u standaard zes maanden garantie op de reparatie en het nieuwe onderdeel.

  Fixers

  Fixers heeft zich door jarenlange ervaring opgebouwd tot dé specialist voor alle iPhone- en iPad reparaties. Het is mogelijk om in Den Bosch langs te komen voor een reparatie. Fixers repareert in 80% van de gevallen binnen 30 minuten uw iPhone weer tot een werkend toestel. Als de iPhone specialist van Den Bosch verhelpen wij vrijwel alle defecten. Klachten als vochtschade, een kapot scherm of geen geluid kennen geen geheimen voor voor Fixers.

  Voor meer informatie kunt u bellen op 088 004 0900, via info@fixers.nl of via het . Fixers is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 open, zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat klaar!

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap