iPhone valt uit

  Een groot ongemak: uw iPhone valt uit. Als een iPhone uit valt kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat uw iPhone regelmatig uit valt, of één keer uit valt en vervolgens niet meer aan gaat.

  1. Probeer uw iPhone op iTunes aan te sluiten (niet in het geval van vochtschade).
  2. Check of het niet aan uw oplader ligt, probeer ook een andere oplader.
  3. ! Als uw iPhone met een vloeistof in contact is geweest, probeer hem dan niet opnieuw aan te zetten !

  Uw iPhone valt uit en u weet niet precies wat u nu moet doen. Fixers heeft veel ervaring in het repareren van iPhones. Wij onderzoeken voor € 29,95 waar het defect precies zit. Wanneer u langskomt bij één van onze stores onderzoeken wij het probleem en leggen wij u, wanneer van toepassing, een prijsopgave voor. Kies uw toestel voor meer informatie.

  Kies uw iPhone om verder te gaan

  Fixers

  De twee belangrijkste kernwaarden van Fixers zijn; snelheid van de reparatie en prijs/kwaliteit verhouding. Met de hoogste kwaliteit onderdelen en scherpe prijzen is uw iPhone snel weer op de rit. Met jarenlange ervaring gaan onze monteurs uiterst geconcentreerd te werk en weten vrijwel altijd uw iPhone weer in originele staat terug te brengen. U krijgt met uitzondering van gevallen met vochtschade, standaard 12 maanden garantie op de reparatie en het vervangen onderdeel.

  Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 085 019 3957, via de mail op info@fixers.nl of via het contactformulier.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap