iPhone valt uit

Een groot ongemak: uw iPhone valt uit. Als een iPhone uit valt kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat uw iPhone regelmatig uit valt, of één keer uit valt en vervolgens niet meer aan gaat.

1. Probeer uw iPhone op iTunes aan te sluiten (niet in het geval van vochtschade).
2. Check of het niet aan uw oplader ligt, probeer ook een andere oplader.
3. ! Als uw iPhone met een vloeistof in contact is geweest, probeer hem dan niet opnieuw aan te zetten !

Uw iPhone valt uit en u weet niet precies wat u nu moet doen. Fixers heeft veel ervaring in het repareren van iPhones. Wij onderzoeken kosteloos voor u waar het defect precies zit. of kom langs voor de . Uw toestel wordt dan binnen 30 minuten voor u gerepareerd! Kies uw toestel voor meer informatie.

HTML TAG iPhone??

Kies uw iPhone om verder te gaan

Fixers

De twee belangrijkste kernwaarden van Fixers zijn; snelheid van de reparatie en prijs/kwaliteit verhouding. Met de hoogste kwaliteit onderdelen en scherpe prijzen is uw iPhone snel weer op de rit. Met jarenlange ervaring gaan onze monteurs uiterst geconcentreerd te werk en weten vrijwel altijd uw iPhone weer in originele staat terug te brengen. U krijgt met uitzondering van gevallen met vochtschade, standaard zes maanden garantie op de reparatie en het vervangen onderdeel.

Fixers zit gevestigd op De Bloemendaal 10 in Den Bosch. Vanuit de grotere steden als Eindhoven, Waalwijk, Breda en Tilburg is Fixers eenvoudig via de A59 te bereiken. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 088 004 0900, via de mail op info@fixers.nl of via het .

Meer informatie: , , , , , , , , , ,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap