0880040900

iPhone waterschade onderzoek

Meld je reparatie aan

Het is u misschien al eens overkomen, u fietst rustig naar huis en luistert lekker muziek. Dan hoort u uw favoriete nummer en wilt u gelijk de volume iets harder zetten. U haalt uw iPhone uit uw broekzak, maar dan glijdt uw iPhone uit uw handen. Uw iPhone maakt een zachte landing door een plas water, snel haalt u uw iPhone uit het water. U heeft geen idee wat u moet doen, Fixers helpt u graag verder.

Meld hier je reparatie aan

Wat te doen bij waterschade?

Ligt uw iPhone op de bodem van het zwembad, in een plas of op een andere natte plek? Haal uw iPhone er zo snel mogelijk uit en schakel uw iPhone gelijk uit. De kans op kortsluiting is groot wanneer u uw iPhone aanzet, dit kan voor onomkeerbare schade zorgen. Voorkom extra schade en laat uw telefoon uit staan wanneer uw iPhone in contact is gekomen met water. Kom vervolgens zo snel mogelijk naar Fixers voor een iPhone waterschade onderzoek. Voor een waterschade onderzoek wordt er een chemische reiniging uitgevoerd wat inhoudt dat al het vocht uit uw toestel wordt verwijderd. Na onderzoek krijgt u van ons een onderzoeksrapport. Wanneer u te lang wacht met vocht in uw toestel kan er corrosie ontstaan. Deze aanslag kan ontstaan op het moederbord, deze schade is helaas niet te verhelpen, wees er dus op tijd bij!

Wat is een chemische reining?

Bij een chemische reining wordt uw iPhone volledig uit elkaar gehaald. Wanneer alle onderdelen los zijn worden ze gereinigd. Na reiniging monteren wij uw iPhone en kunnen wij testen of alle functionaliteiten nog werken. Zo onderzoeken wij of er eventueel defecten zijn opgetreden dankzij de waterschade. Wanneer er sprake is van defecten kunt u kiezen om een uit te voeren.

Kosten iPhone waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone waterschade onderzoek zijn € 59,-. De chemische reiniging, het drogingsproces en het onderzoek neemt 24 uur in beslag. De BTW en montagekosten zijn in de prijs inbegrepen, er is sprake van een all-in prijs.
Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houd het in de gaten.

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Bij Fixers kunt u zonder afspraak binnen lopen, maakt u liever een afspraak dan is dat ook mogelijk. Parkeer voor de deur en meld uw iPhone aan voor waterschade onderzoek. U betaalt € 59,- en krijgt een afhaalbewijs. Wanneer wij uw iPhone hebben gereinigd en uitslag hebben van het onderzoek nemen wij gelijk contact met u op. Hier wordt duidelijk wat er eventueel defect is en of reparatie noodzakelijk is. Na het waterschade onderzoek of iPhone reparatie kunt u uw toestel weer ophalen.

Ophaalservice

Wanneer u niet langs kunt komen voor een waterschade onderzoek kunt u kiezen voor de ophaalservice. Uw toestel wordt opgehaald op een door u gekozen locatie. Wij voeren gelijk het waterschade onderzoek uit na ontvangt van uw iPhone. Vul het in en laat uw iPhone ophalen. Liever zelf opsturen kan ook met behulp van het opstuur-formulier. Stuur het ingevulde op met uw iPhone naar Fixers.

Refurbished iPhone kopen?

Wij repareren graag uw iPhone, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

Fixers

Wij bieden een vlotte service, with a smile! Bij iedere reparatie geven wij duidelijk uitleg en eerlijk advies. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPhone reparaties. Uw door een reparatiespecialist? Fixers is de juiste keuze, ‘We simply make people happy!’. Alle iPhone reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, op elke reparatie krijgt u ook 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie over een iPhone waterschade onderzoek, een iPhone reparatie of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op.

* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap