0880040900

iPhone waterschade reparatie

Meld je reparatie aan

Een iPhone met waterschade heeft de iPhone waterschade reparatie van Fixers nodig. In maar liefst 80% van de gevallen weet Fixers een iPhone met waterschade door middel van een reparatie weer te herstellen.

Voorafgaand aan de reparatie wordt de iPhone volledig chemisch gereinigd. Alle corrosie welke door waterschade is veroorzaakt wordt dan verwijderd. Vervolgens wordt gekeken op welke manier een iPhone waterschade reparatie het probleem kan oplossen.

Ongeacht welke iPhone u heeft, voor een eenmalige € 59 voert Fixers een iPhone waterschade onderzoek uit. Fixers voert alle reparaties erg snel uit (vochtschade onderzoek duurt maximaal 1 dag), neem direct telefonisch (088 004 0900) contact op voor meer informatie.

Meld hier je reparatie aan

Stappenplan

Voor als uw iPhone waterschade oploopt:

1. Schakel uw iPhone direct uit.

2. Schakel iPhone toestel niet aan, dit veroorzaakt kortsluiting!

3. Stop uw iPhone nooit in de rijst, dit is een fabeltje. Op het moment dat vocht opdroogt gaat het schade aanrichten

4. Breng de iPhone zo snel mogelijk naar een servicepunt van Fixers voor een chemische reiniging, hoe sneller hoe beter.

5. Of op met Fixers, zeer waarschijnlijk kan uw iPhone gewoon weer hersteld worden.

Ook als u de iPhone opnieuw heeft aangezet of bovenstaande stappen niet heeft uit kunnen voeren, kan Fixers uw iPhone onderzoeken. Na onderzoek komt Fixers altijd met een duidelijke prijsopgaaf.

Fixers

Fixers heeft jarenlange ervaring met de iPhone waterschade reparatie. Onze ervaren monteurs weten precies welke defecten voor komen en hoe deze opgelost moeten worden. Met gebruik van hoogste kwaliteit onderdelen en scherpe tarieven streeft Fixers naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij beseffen dat de snelheid van een reparatie belangrijk is, wij proberen dan ook altijd zo snel mogelijk uw toestel weer terug naar het originele te krijgen. Dit gebeurt altijd onder goede omstandigheden, met ervaren monteurs en duidelijke communicatie met de klant. Fixers is zes dagen per week geopend. U kunt ons telefonisch bereiken, via de mail op of via het .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten. * Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1327 reviews op trustpilot
Lilian
16 juni 2021
Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld…

Mobiel stuk...spontaan binnengewandeld (vandaag). Mobiel ter plekke hersteld. Ikke blij. Perfecte service!

Jacqueline van Koningsbrugge
15 juni 2021
Mijn held van de dag!

Mijn held van de dag! Wat ben ik vandaag ontzettend snel en goed geholpen. Ik ben ZZP'er en zonder laptop ben ik niets. Vandaag kon ik ineens niet meer typen.... Sherman van Fixers, IJburg heeft mij gelijk geholpen en 20 minuten later stond ik met een werkende laptop weer buiten. Heel fijn!

Annefien Posthumus
14 juni 2021
Ongelooflijk goed geholpen met een…

Ongelooflijk goed geholpen met een probleem dat eigenlijk buiten hun doel viel!!!! Top personeel!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap