Accu laptop vervangen

  U kunt uw laptop alleen nog gebruiken als deze aan de stroom hangt? Of loopt de accu binnen 5 minuten leeg? Dan wordt het hoog tijd om de accu van uw laptop te vervangen! Fixers zorgt ervoor dat binnen 60 minuten de computer accu vervangen wordt. Kom gerust eens binnenlopen bij één van onze servicepunten! Heeft u geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Laptop accu vervangen terwijl u wacht. Binnen 60 minuten is het probleem opgelost

  Een laptop die alleen gebruikt kan worden als hij aan de stroom hangt, is natuurlijk niet handig. Onderweg kunt u eigenlijk niet werken en u dient altijd dicht bij een stopcontact te zijn. Fixers begrijpt dat u snel op weg geholpen wilt worden. Laptop accu vervangen doen wij daarom in de tijd dat u een kopje koffie drinkt. Loop gerust eens binnen! U hoeft geen afspraak te maken, maar dat mag natuurlijk wel.

  De accu van uw laptop vervangen? Kies voor onze 24-uursservice

  Is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Geen probleem! U kunt ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. Maak een ophaalafspraak via onze website en PostNL komt langs om uw laptop op te halen of stuur uw laptop naar ons op. Welke optie u ook kiest, uw laptop wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

  Wat kosten een laptop accu vervangen?

  De kosten van een accu vervangen van een laptop verschilt per type en per merk. Alle tarieven zijn all-in, dat wil zeggen dat u achteraf niet nog extra btw- of montagekosten betaalt. Vooraf communiceren wij altijd de reparatie en de kosten die hieraan verbonden zijn. Geeft u akkoord, dan pas gaan wij aan de slag met de reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Laat uw laptop accu repareren door Fixers

  Bent u het zat dat uw laptop constant stroom nodig heeft? Laat uw laptop accu repareren door Fixers. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan staat Fixers graag voor u klaar. Kom langs en wij zoeken kosteloos uit wat het probleem is! Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. U kunt een e-mail sturen naar: of bel naar een van onze .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap