Laptop DC Jack reparatie

  De ingang van de stroompoort, ook wel de dc jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van een laptop. Ontelbare keren gebruikt u deze ingang om uw laptop op te laden. Hierdoor kan er slijtage ontstaan, wat ervoor zorgt dat uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer oplaadt. Laptop dc jack reparatie van Fixers biedt in dat geval uitkomst! Wij begrijpen dat u het probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Fixers biedt u daarom ook dé allerbeste oplossing en een vlotte service. Binnen een mum van tijd is uw laptop weer als nieuw!

  Meld hier je reparatie aan

  Dc jack vervangen van uw laptop?

  Is de dc jack van uw laptop aan vervanging toe? Kom dan gerust eens langs bij één van onze servicepunten bij SWOOP. Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem! U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL. Via de website maakt u dan een ophaalafspraak. Ook kunt u uw laptop naar Fixers opsturen. In beide gevallen profiteert u van onze smart service with a smile.

  Dc jack laptop vervangen? Geen vervelende verrassingen!

  Wanneer uw laptop niet goed oplaadt, dan kan dit ook aan de accu liggen. Fixers zoekt kosteloos voor u uit wat het probleem is en of het nodig is om de dc jack van uw laptop te vervangen. Voordat de reparatie uitgevoerd wordt, worden altijd de reparatie, de duur en de kosten met u gecommuniceerd. Pas als wij akkoord van u hebben, wordt de reparatie uitgevoerd. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

  De kosten voor laptop dc jack reparatie

  De kosten voor een laptop dc jack reparatie verschillen per merk en model. De prijs voor deze reparatie is dan ook op aanvraag. Alle tarieven die Fixers hanteert heldere tarieven. U betaalt achteraf dus niet nog extra btw- of montagekosten.

  Laptop dc jack vervangen door Fixers

  Voor het vervangen van het dc jack bent u bij Fixers aan het juiste adres, maar ook voor andere laptop reparaties kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap