Harde schijf laptop vervangen

Is uw laptop traag? Loopt uw laptop vaak vast? Of crasht uw laptop vaak? Dan kan het zijn dat uw harde schijf stuk is. Bij Fixers bent u dan aan het juiste adres voor het vervangen van uw harde schijf. Kom langs en binnen 60 minuten wordt uw laptop gerepareerd. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Dat is onze smart service with a smile!

Meld hier je reparatie aan

Laptop harde schijf vervangen binnen 60 minuten

Moet uw laptop harde schijf vervangen worden? Dan biedt Fixers u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Kom gerust eens binnenlopen bij een van onze servicepunten. Het maken van een afspraak is niet nodig! Binnen 60 minuten wordt in de meeste gevallen de harde schijf van uw laptop vervangen. Terwijl u wacht kunt u genieten van een kopje koffie en thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Geen tijd? Geen probleem!

U heeft geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. U plant een afspraak in via het en PostNL komt op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw harde schijf vervangen en uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Harde schijf laptop vervangen?

Een harde schijf is een belangrijk onderdeel van de laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Ook zorgt de harde schijf voor een deel van de snelheid van de laptop.

Ouderdom kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is, last heeft van een virus of door een andere oorzaak niet goed meer werkt. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de harde schijf van uw laptop vervangen bij een van onze Fixers Servicepunten. De tarieven voor deze reparatie zijn op aanvraag.

Bij Fixers kan dit op twee manieren, namelijk:

  • Met behoud van data, mits de harde schijf nog werkend is.
  • Zonder data. De schijf zal opnieuw geïnstalleerd moeten worden op de laptop.

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. De reparatie, de duur en kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van de harde schijf van uw laptop. U kunt dus rekenen op onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, goede nazorg en 12 maanden garantie., want we simply make people happy.

Waarom u Fixers kiest om de harde schijf te vervangen van uw laptop

Voor het vervangen van de harde schijf van uw laptop kiest u voor Fixers, want:

  1. Je krijgt altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 60 minuten wordt de harde schijf van uw laptop vervangen.
  3. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan een van onze vestigingen? Of is er geen Fixers vestiging bij u in de buurt? Stuur uw laptop dan naar ons op of kies voor onze ophaalservice.
  4. Wij bieden u heldere tarieven. Deze zijn inclusief btw- en montagekosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
  5. Fixers staat garant voor kwaliteit. Alle onderdelen waarmee wij werken, zijn van dé allerhoogste kwaliteit.

Wilt u de harde schijf overzetten van uw laptop?

Wil u graag de harde schijf overzetten van uw laptop? Kom dan gerust eens langs bij één van onze servicepunten. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan staat Fixers graag voor u klaar. Neem gerust contact op en wij kijken graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar: of bel naar een van onze .

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap