0880040900

Harde schijf laptop vervangen

Meld je reparatie aan

Is uw laptop traag? Loopt uw laptop vaak vast? Of crasht uw laptop vaak? Dan kan het zijn dat uw harde schijf stuk is. Bij Fixers bent u dan aan het juiste adres voor het vervangen van uw harde schijf. Kom langs en vaak wordt dezelfde dag uw laptop al gerepareerd. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Dat is onze smart service with a smile!

Meld hier je reparatie aan

Laptop harde schijf vervangen

Moet uw laptop harde schijf vervangen worden? Dan biedt Fixers u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Kom gerust eens binnenlopen bij een van onze servicepunten. Het maken van een afspraak is niet nodig! Dezelfde dag al wordt in de meeste gevallen de harde schijf van uw laptop vervangen. Terwijl u wacht kunt u genieten van een kopje koffie en thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Geen tijd? Geen probleem!

U heeft geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. U plant een afspraak in via het en PostNL komt op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt uw harde schijf vervangen en uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Kiest u voor deze mogelijkheid.

Harde schijf laptop vervangen?

Een harde schijf is een belangrijk onderdeel van de laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Ook zorgt de harde schijf voor een deel van de snelheid van de laptop.

Ouderdom kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is, last heeft van een virus of door een andere oorzaak niet goed meer werkt. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de harde schijf van uw laptop vervangen bij een van onze Fixers Servicepunten. De tarieven voor deze reparatie zijn op aanvraag.

Bij Fixers kan dit op twee manieren, namelijk:

  • Met behoud van data, mits de harde schijf nog werkend is.
  • Zonder data. De schijf zal opnieuw geïnstalleerd moeten worden op de laptop.

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. De reparatie, de duur en kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van de harde schijf van uw laptop. U kunt dus rekenen op onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, goede nazorg en 3 maanden garantie., want we simply make people happy.

Waarom u Fixers kiest om de harde schijf te vervangen van uw laptop

Voor het vervangen van de harde schijf van uw laptop kiest u voor Fixers, want:

  1. Je krijgt altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Vaak dezelfde dag al wordt de harde schijf van uw laptop vervangen.
  3. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan een van onze vestigingen? Of is er geen Fixers vestiging bij u in de buurt? Stuur uw laptop dan naar ons op of kies voor onze ophaalservice.
  4. Wij bieden u heldere tarieven. Deze zijn inclusief btw- en montagekosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
  5. Fixers staat garant voor kwaliteit. Alle onderdelen waarmee wij werken, zijn van dé allerhoogste kwaliteit.

Wilt u de harde schijf overzetten van uw laptop?

Wil u graag de harde schijf overzetten van uw laptop? Kom dan gerust eens langs bij één van onze servicepunten. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan staat Fixers graag voor u klaar. Neem gerust contact op en wij kijken graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar: of bel naar een van onze .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap