0880040900

Moederbord laptop vervangen

Meld je reparatie aan

Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van uw laptop. Dankzij het moederbord kunnen namelijk alle verschillende componenten communiceren met elkaar. Raakt het moederbord beschadigd, dan kan dit betekenen dat uw laptop nog maar gedeeltelijk of slecht werkt. Er is dan geen man overboord! Het moederbord vervangen van uw laptop laat u over aan Fixers. Altijd dé beste oplossing voor een heldere prijs! Dat noemen wij onze smart service with a smile.

Laptop moederbord reparatie

Eigenlijk kunt u niet (lang) zonder uw laptop. U heeft hem bijvoorbeeld nodig voor werk, school of thuis om al uw bankzaken te regelen. Fixers begrijpt dat. Daarom helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. De reparatie van het moederbord van uw laptop wordt zo snel mogelijk uitgevoerd, zodat u weer verder kunt. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem op naar ons. Welke optie u ook kiest, Fixers biedt u altijd dé beste oplossing en een snelle service. Met een smile natuurlijk!

Moederbord vervangen laptop? Wat gebeurt er met mijn data?

Fixers zoekt altijd naar dé beste oplossing voor u. Daarom gaan onze monteurs altijd uiterst zorgvuldig te werk. Hierdoor kan in 95% van de gevallen het laptop moederbord vervangen worden met behoud van alle data. Ook is het mogelijk om alleen een data recovery uit te voeren. De prijs voor deze handelingen is op aanvraag.

Het moederbord van uw laptop vervangen

Laptops worden vaak intensief gebruikt voor school of werk. De kans op schade wordt hierdoor steeds groter. Een onvoorzichtig ogenblik en een glas water valt bijvoorbeeld over het toetsenbord. Fixers kan op twee manieren het moederbord van uw laptop vervangen:

  1. Het vervangen van de GPU chip

U krijgt 3 maanden garantie op deze reparatie. De reparatiekosten zijn volledig afhankelijk van het model van uw laptop. De prijs is op aanvraag.

  1. Vervangen moederbord laptop bij waterschade

Lette u niet goed op en stootte u daardoor een glas water over het toetsenbord? Fixers voert dan graag een waterschade onderzoek uit om al het vocht uit uw laptop te verwijderen. Belangrijk is dat dit zo snel mogelijk gedaan wordt, zodat erge(re) schade aan uw laptop voorkomen kan worden.

Kosten laptop moederbord vervangen

Fixers hanteert all-in tarieven, wat inhoudt dat de kosten voor de reparatie moederbord laptop altijd inclusief btw- en montagekosten zijn. Mocht het zo zijn dat de reparatie niets oplevert: Worden alleen de onderzoekkosten in rekening gebracht. Wij zoeken altijd naar dé oplossing die het beste bij u past!

We simply make people happy! –

Wilt u graag wat meer weten over het vervangen moederbord laptop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores