0880040900

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Laptop reparatie Laren

Start jou laptop niet meer op of is het beeldscherm kapot na een val? We hebben bijna alle onderdelen voor diverse merken laptops standaard in ons assortiment, hierdoor we de reparatie van jouw laptop computer super snel kunnen afhandelen. Je kan zonder afspraak langs komen bij ons repair store in Laren.

Selecteer hieronder het merk van jouw laptop voor meer informatie over jou reparatie. Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste laptop gebruik. Wanneer mensen een computer gaan aanschaffen denken ze al snel aan een laptop computer. Een laptop neemt weinig ruimte in beslag en kan overal mee naar toe worden genomen, zo zijn laptops erg prettig in gebruik. Door regelmatig gebruik kan een laptop computer op een gegeven moment gebreken vertonen of schade oplopen. Bijvoorbeeld; Je laat per ongeluk tussen jou laptop een pen of potloot liggen terwijl u hem dichtklapt en nu is het scherm kapot! Werkt je toetsenbord niet meer en kun jij geen teksten meer typen?

Of heb je last van een ander mankement? Onze specialisten staan zes dagen per week klaar voor jou laptop reparatie. Een ander veelvoorkomend probleem is een trage laptop, het Fixers team kan jou laptop opschonen.

Laptop problemen in Laren

Bijna iedereen maakt gebruik van een laptop of dit nu thuis is, op school, in het park, op het werk, in de trein, in de bus of in de auto. Een laptop is niet meer weg te denken.

Maar na verloop van tijd kan een stoot of val voor schade zorgen aan de laptop. Iedereen heeft wel eens haar of zijn tas iets te hard op de grond gezet met zijn of haar laptop computer er in. In de eerste instantie lijkt er alsof er niks aan de hand is, maar wanneer een toets niet meer goed werkt, het beeld af en toe wegvalt of een ander defect zich voordoet kan u zich afvragen of het door de stoot op de grond kan komen. Een laptop kan na verloop van tijd ook traag worden waardoor je regelmatig geïrriteerd achter een laptop kan zitten, laptop opschonen is de oplossing! Voor elke laptop probleem dan ook, bij Fixers bent u aan het juiste adres.

Wanneer je niet precies weet wat er defect is onderzoekt Fixers het defect. Wanneer blijkt dat een laptop reparatie noodzakelijk is wordt dit vooraf gemeld inclusief de reparatiekosten. Bij Fixers komt je zo niet voor verrassingen te staan.

Fixers is er voor vrijwel elke laptop reparatie, of het nu gaat om het vervangen van het display, toetsen- bord, TouchPad of USB-poorten. Wanneer de optie er is om het te repareren kunnen de professionele specialisten van Fixers het probleem voor u oplossen.

Laptop scherm reparatie Laren

Problemen aan jou laptop wil je uiteraard zo snel mogelijk gefixt hebben. Kom in dat geval langs bij Fixers voor laptop scherm reparatie. Meestal wordt dezelfde dag al het scherm van je laptop vervangen. Tijdens het wachten kun je rustig een kopje koffie of thee drinken. Ook kunt u gebruik maken van onze (gratis) wifi.

Geen tijd om te komen in Laren?

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Of is er geen Fixers vestiging in uw buurt van Laren? Maak dan gebruik van de ophaalservice. Via de site maakt u dan een afspraak en PostNL komt dan op de afgesproken tijd uw laptop ophalen bij u thuis of op uw werk. U kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt het scherm van uw laptop vervangen. Dat is onze smart service with a smile! Geen tijd om op de postbode te wachten? U kunt uw laptop ook naar ons opsturen.

Laptop scherm vervangen in Laren?

Fixers staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zoeken dan ook naar dé beste oplossing voor u wanneer u laptop scherm vervangen moet worden. Voordat je laptop display vervangen wordt, wordt het probleem onderzocht. De reparatie en de kosten ervan worden vooraf doorgegeven. Pas als u akkoord geeft, dan wordt de scherm reparatie uitgevoerd.

Laptop reparatie Laren hier moet je zijn:

Bij Fixers kun altijd terecht voor een iPhone reparatie op het volgende adres: Nieuwe Binnenweg 72 te Laren. Woon je niet in de buurt? Dat is geen probleem je kunt gebruik maken van deze beschrijving of van de roetebeschrijving knop of via deze beschrijving.

Via Oud Blaricummerweg en Torenlaan

Rijd naar het noordwesten op de Brink, richting de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat (6 m). Ga rechtdoor op de Naarderstraat, 240 m en dan Sla rechtsaf naar De Schout (10 m). Sla daarna linksaf naar de Tafelbergweg (150 m). Sla rechtsaf naar de Oud Blaricummerweg (600 m). Sla linksaf naar de Torenlaan. Je vindt je bestemming rechts.

Via Torenlaan

Rijd naar het noordwesten op de Brink, richting de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat (6 m). Sla rechtsaf om op de Brink te blijven (140 m). Weg vervolgen naar de Torenlaan (240 m). Weg vervolgen naar de Mauvezand (110 m). Sla linksaf naar de Remiseweg (190 m). Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Torenlaan, Je vindt je bestemming rechts (1,5 km)

Laptop problemen in Laren

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je laptop reparatie in Laren? Kom dan langs bij Fixers in Blaricum. We zijn dicht bij je in de buurt en je kan zelfs zonder afspraak vandaag nog binnenspringen om je laptop te laten controleren. Is je laptop traag geworden in Laren en wil je dat we een opschoning verzorgen? Geen probleem! Wij hebben daarnaast voor de meest populaire merken ook onderdelen op voorraad om jouw laptop reparatie Laren op te lossen. Laat je laptop repareren bij Fixers Laren en kom langs in onze vestiging in Blaricum.

Wanneer u niet precies weet wat er defect is aan uw laptop reparatie in Laren, onderzoekt Fixers het defect. Wanneer blijkt dat een laptop reparatie noodzakelijk is wordt dit van tevoren gemeld inclusief de reparatiekosten. Bij Fixers Laren komt u zo niet voor verrassingen te staan. Fixers is er voor vrijwel elke laptop reparatie, of het nu gaat om het vervangen van het scherm, toetsenbord, TouchPad of USB-poorten. Wanneer de mogelijkheid er is om het te repareren kunnen de vakkundige monteurs van Fixers het probleem voor u oplossen.