0880040900

Laptop reparatie Amsterdam - Snel en voordelig

Meld je reparatie aan

Laat uw laptop reparatie Amsterdam uitvoeren bij Fixers.nl! Krijgt u ineens nare meldingen in uw beeldscherm of doet de laptop helemaal niet meer? Dan helpen wij u graag verder met de laptop reparatie Amsterdam. En dit allemaal binnen 24 uur dankzij onze grote magazijnvoorraad en ons flexibele personeel. Hierdoor kunnen wij uw laptop reparatie Amsterdam zo snel mogelijk weer werkend krijgen! Of het nou gaat om het scherm vervangen of de reparatie van uw harde schijf, wij repareren het! En zelfs binnen 24 uur! Zodat u snel weer aan de slag kunt met uw laptop in Amsterdam!

Kom langs in onze vernieuwde Fixers winkels

Adres Amsterdam IJburg

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
Nederland

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Adres Amsterdam Centrum (binnenkort)

Van Woustraat 14 in Amsterdam
1073 LL Amsterdam
Nederland

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Kom langs bij ons servicepunt of stuur de laptop op naar ons servicepunt. Zodra u de laptop reparatie Amsterdam aanmeldt op onze website krijgt u van een van onze medewerkers een PostNL verzendetiket, daarna kunt u de laptop reparatie Amsterdam GRATIS EN VERZEKERD opsturen naar ons servicepunt. Zodra wij uw laptop reparatie Amsterdam bezorgd hebben gekregen, gaan wij direct aan de slag met het testen en scannen van uw computer. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde technici in dienst die alles van uw laptop reparatie Amsterdam afweten.


Fixers repareert uw laptop of notebook binnen 24 uur. Kom langs bij ons servicepunt en en laat een diagnose uitvoeren, na 2 uur weet u precies wat er precies aan de hand is. Zodra u akkoord gaat met de laptop reparatie Amsterdam, gaan wij direct door met de reparatie en kunt u binnen 24 uur de laptop al gerepareerd en zonder problemen op komen halen.

Computer reparatie Amsterdam

Ons servicepunt is vanaf Amsterdam perfect aan te rijden! Nog geen 15 minuten over de A4 en u staat al voor ons servicepunt! Nadat u langs bent geweest start onze technische dienst direct een uitgebreide hardware test zodat u binnen 2 uur precies weet waar u aan toe bent. Wel zo fijn, toch?

Laptop reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte laptop. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de laptop reparatie van je laptop scherm of batterij, Fixers is dichtbij!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap