0880040900
Fixers ingang

Amsterdam Centrum

Apple Service Provider
Van Woustraat 14 h, 1073 LL Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Amsterdam IJburg

Apple Service Provider
IJburglaan 1281, 1087GJ Amsterdam
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Laat uw laptop reparatie Amsterdam uitvoeren bij Fixers.nl! Krijgt u ineens nare meldingen in uw beeldscherm of doet de laptop helemaal niet meer? Dan helpen wij u graag verder met de laptop reparatie Amsterdam. En dit allemaal binnen 24 uur dankzij onze grote magazijnvoorraad en ons flexibele personeel. Hierdoor kunnen wij uw laptop reparatie Amsterdam zo snel mogelijk weer werkend krijgen! Of het nou gaat om het scherm vervangen of de reparatie van uw harde schijf, wij repareren het! En zelfs binnen 24 uur! Zodat u snel weer aan de slag kunt met uw laptop in Amsterdam!

Kom langs bij ons servicepunt of stuur de laptop op naar ons servicepunt. Zodra u de laptop reparatie Amsterdam aanmeldt op onze website krijgt u van een van onze medewerkers een PostNL verzendetiket, daarna kunt u de laptop reparatie Amsterdam GRATIS EN VERZEKERD opsturen naar ons servicepunt. Zodra wij uw laptop reparatie Amsterdam bezorgd hebben gekregen, gaan wij direct aan de slag met het testen en scannen van uw computer. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde technici in dienst die alles van uw laptop reparatie Amsterdam afweten.


Fixers repareert uw laptop of notebook binnen 24 uur. Kom langs bij ons servicepunt en en laat een diagnose uitvoeren, na 2 uur weet u precies wat er precies aan de hand is. Zodra u akkoord gaat met de laptop reparatie Amsterdam, gaan wij direct door met de reparatie en kunt u binnen 24 uur de laptop al gerepareerd en zonder problemen op komen halen.

Computer reparatie Amsterdam

Ons servicepunt is vanaf Amsterdam perfect aan te rijden! Nog geen 15 minuten over de A4 en u staat al voor ons servicepunt! Nadat u langs bent geweest start onze technische dienst direct een uitgebreide hardware test zodat u binnen 2 uur precies weet waar u aan toe bent. Wel zo fijn, toch?

Laptop reparatie Amsterdam Centrum

Fixers zit nu ook in het centrum van Amsterdam! Onze vernieuwde winkel zit aan de Van Woustraat en daarmee zijn we nóg dichter bij jou in de buurt om je te helpen met de reparatie van jouw kapotte laptop. Bezoek onze store in Amsterdam Centrum voor de laptop reparatie van je laptop scherm of batterij, Fixers is dichtbij!