0880040900

Laptop reparatie Dordrecht

Meld je reparatie aan

Vroeger waren laptops hele computerinstallaties, het was een technologische ontwikkeling waar we nu nog steeds profijt van hebben. Tegenwoordig zijn laptops voor compacter, gebruiksvriendelijker en veel makkelijker om mee te nemen. Hierdoor is de kans op schade echter groter, defecten kunnen gelukkig gerepareerd worden. Heeft u schade? Kies dan voor Fixers als reparatiespecialist.

Snelle en vakkundige laptop reparatie Dordrecht

Een defect aan de laptop kan voor veel ongemakken zorgen. Denk aan een spatiebalk die het door het vele gebruik niet meer doet, een barst in het scherm, touchpad dat niet meer werkt of iets anders. Voor een snelle en vakkundige laptop reparatie Dordrecht kiest u voor de opstuur service van Fixers. Het onderzoek, de reparatie en het retour sturen gebeurt allemaal zo snel mogelijk na ontvangst. Zo weet u zeker dat u uw laptop niet lang hoeft te missen.

Opstuurservice

Maar wat houdt de opstuurservice precies in? Heel simpel, het onderzoek, de reparatie en het retour sturen gebeurt allemaal zo snel mogelijk na ontvangst van uw laptop beginnen wij met onderzoek. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan direct contact met ons op. Voor de heeft u twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Voor de ophaalservice hoeft u alleen het in te vullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. U kiest de locaties, de koeriersdienst rijdt. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging kan altijd. Pak uw laptop goed in om onnodige schade te voorkomen. Breng het pakket naar het postkantoor en stuur het altijd aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Vergeet niet om het ingevulde mee te sturen, hier staan alle benodigde gegevens op.

Fixers

Fixers biedt dus verschillende reparatieservices. Bij Fixers werken uitsluitend gecertificeerde monteurs die alleen repareren met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw laptop is na reparatie weer als nieuw. Wist u trouwens ook al dat wij er zijn voor uw en ? Wilt u iets vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel, stuur een mail of maak gebruik van het .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores