Laptop reparatie Dordrecht

  Vroeger waren laptops hele computerinstallaties, het was een technologische ontwikkeling waar we nu nog steeds profijt van hebben. Tegenwoordig zijn laptops voor compacter, gebruiksvriendelijker en veel makkelijker om mee te nemen. Hierdoor is de kans op schade echter groter, defecten kunnen gelukkig gerepareerd worden. Heeft u schade? Kies dan voor Fixers als reparatiespecialist.

  Meld hier je reparatie aan

  Snelle en vakkundige laptop reparatie Dordrecht

  Een defect aan de laptop kan voor veel ongemakken zorgen. Denk aan een spatiebalk die het door het vele gebruik niet meer doet, een barst in het scherm, touchpad dat niet meer werkt of iets anders. Voor een snelle en vakkundige laptop reparatie Dordrecht kiest u voor de 24-uurs service van Fixers. Het onderzoek, de reparatie en het retour sturen gebeurt allemaal binnen 24 uur. Zo weet u zeker dat u uw laptop niet lang hoeft te missen.

  24-uurs service

  Maar wat houdt de 24-uurs service precies in? Heel simpel, het onderzoek, de reparatie en het retour sturen gebeurt allemaal binnen 24 uur. Na ontvangst van uw laptop beginnen wij met onderzoek. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos, met uitgang van vochtschades. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan direct contact met ons op. Voor de heeft u twee opties: ophaalservice of opsturen.

  Ophaalservice

  Voor de ophaalservice hoeft u alleen het in te vullen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. U kiest de locaties, de koeriersdienst rijdt. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

  Opsturen

  Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging kan altijd. Pak uw laptop goed in om onnodige schade te voorkomen. Breng het pakket naar het postkantoor en stuur het altijd aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd. Vergeet niet om het ingevulde mee te sturen, hier staan alle benodigde gegevens op.

  Fixers

  Fixers biedt dus verschillende reparatieservices. Bij Fixers werken uitsluitend gecertificeerde monteurs die alleen repareren met hoogste kwaliteit onderdelen. Uw laptop is na reparatie weer als nieuw. Wist u trouwens ook al dat wij er zijn voor uw en ? Wilt u iets vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel, stuur een mail of maak gebruik van het .

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap