0880040900

Laptop reparatie Eindhoven - Binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Eindhoven

Op zoek naar een razendsnelle laptop reparatie Eindhoven? Kom dan snel naar Fixers.nl! Wij verzorgen uw laptop reparatie Eindhoven vaak al binnen 24 uur. Stuur uw laptop reparatie Eindhoven op via ons online reparatieformulier en wij nemen direct telefonisch contact met u op zodra uw laptop reparatie Eindhoven bij ons op het servicepunt in Nieuw-Vennep is aangekomen. U krijgt binnen 2 uur telefonisch berichtgeving wat betreft de de diagnose en de passende prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de reparatie gaat onze technische dienst direct voor u aan de slag zodat u snel weer aan de bak kunt! Heeft u nog een aantal vragen voordat u langs komt? Onze medewerkers staan direct voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden wat betreft uw laptop reparatie Eindhoven, maar natuurlijk ook altijd voor algemene computer vragen.

Kies uw apparaat voor meer informatie:

Laptop reparatie Eindhoven
Laptop reparatie Eindhoven
Laptop reparatie Eindhoven

Laptop reparatie Eindhoven

Laptop reparatie Eindhoven

Waarom binnen 24 uur? Omdat wij willen laten zien dat het geen 3/4 weken hoeft te duren om uw laptop weer gerepareerd te hebben. Wij hebben 99% van alle onderdelen voor uw laptop op voorraad zodat u snel weer aan de slag kunt! Om dit binnen 24 uur te verzorgen heeft Fixers.nl een technische dienst van 20 monteurs die er alles aan doen om u tevreden de deur uit te laten lopen. Heeft u verder nog vragen omtrent uw laptop reparatie Eindhoven? Bel dan snel 088 004 0900 of stuur een e-mail naar info@fixers.nl

Computer reparatie Eindhoven

Ook met de reparatie van uw Computer helpen wij u graag verder! Wij zorgen ervoor dat uw laptop reparatie Eindhoven vaak al binnen 24 uur geregeld is. Heeft u een iMac of MacBook? Dan is dit ook geen enkel probleem voor onze monteurs. Wij repareren dagelijks meer dan 30 van deze apparaten dus uw iMac of MacBook is bij ons goede handen. Heeft u verder nog vragen? Deze kunt u natuurlijk altijd telefonisch bij ons kwijt!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap