0880040900

Laptop reparatie Leeuwarden

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige Laptop reparatie Leeuwarden? Kom dan naar Fixers.nl! Wij verzorgen uw Laptop reparatie Leeuwarden vaak al binnen 24 uur! En natuurlijk ook nog eens met 3 maanden garantie op uw Laptop reparatie Leeuwarden. Meld uw reparatie vandaag nog aan en ontvang een PostNL verzendetiket voor uw zending naar ons repair store in Nieuw-Vennep. Uw laptop reparatie Leeuwarden zo snel mogelijk gerepareerd weer thuis, wel zo fijn toch? Als u verder nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons 6 dagen per week bereiken op 088 004 0900!

Onze erkende technische dienst doet er alles aan om uw Laptop reparatie Leeuwarden zo professioneel mogelijk uit te voeren. Maar ook uw MacBook, iMac en andere apparaten zijn bij Fixers.nl altijd welkom. Wij zorgen ervoor dat al uw apparaten zo snel mogelijk gerepareerd zijn! Dit omdat wij een centraal magazijn hebben waar meer dan 1.000.000 onderdelen in opgeslagen liggen. Zodra uw laptop reparatie Leeuwarden bij ons is aangekomen wordt u direct telefonisch op de hoogte gesteld. Gaat u akkoord met de kosten? Dan kunt u uw Laptop reparatie Leeuwarden weer zeer snel thuis verwachten. Inclusief 3 maanden garantie!

Fixers.nl Opstuurproces

Heeft u geen tijd om langs te komen met uw Laptop reparatie Leeuwarden? Dan hebben wij de oplossing voor u! Maak gebruik van ons online opstuur proces, waarmee u de Laptop reparatie Leeuwarden gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons hoofdreparatie centrum in Nieuw-Vennep. Zodra de reparatie is uitgevoerd wordt de laptop reparatie Leeuwarden ingepakt en retour gezonden. Heeft u verder nog vragen omtrent dit proces? Bel dan 088 004 0900!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap