0880040900

Laptop reparatie Leeuwarden

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige Laptop reparatie Leeuwarden? Kom dan naar Fixers.nl! Wij verzorgen uw Laptop reparatie Leeuwarden vaak al binnen 24 uur! En natuurlijk ook nog eens met 3 maanden garantie op uw Laptop reparatie Leeuwarden. Meld uw reparatie vandaag nog aan en ontvang een PostNL verzendetiket voor uw zending naar ons repair store in Nieuw-Vennep. Uw laptop reparatie Leeuwarden zo snel mogelijk gerepareerd weer thuis, wel zo fijn toch? Als u verder nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons 6 dagen per week bereiken op 088 004 0900!

Onze erkende technische dienst doet er alles aan om uw Laptop reparatie Leeuwarden zo professioneel mogelijk uit te voeren. Maar ook uw MacBook, iMac en andere apparaten zijn bij Fixers.nl altijd welkom. Wij zorgen ervoor dat al uw apparaten zo snel mogelijk gerepareerd zijn! Dit omdat wij een centraal magazijn hebben waar meer dan 1.000.000 onderdelen in opgeslagen liggen. Zodra uw laptop reparatie Leeuwarden bij ons is aangekomen wordt u direct telefonisch op de hoogte gesteld. Gaat u akkoord met de kosten? Dan kunt u uw Laptop reparatie Leeuwarden weer zeer snel thuis verwachten. Inclusief 3 maanden garantie!

Fixers.nl Opstuurproces

Heeft u geen tijd om langs te komen met uw Laptop reparatie Leeuwarden? Dan hebben wij de oplossing voor u! Maak gebruik van ons online opstuur proces, waarmee u de Laptop reparatie Leeuwarden gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons hoofdreparatie centrum in Nieuw-Vennep. Zodra de reparatie is uitgevoerd wordt de laptop reparatie Leeuwarden ingepakt en retour gezonden. Heeft u verder nog vragen omtrent dit proces? Bel dan 088 004 0900!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap