0880040900

Laptop reparatie Leeuwarden

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige Laptop reparatie Leeuwarden? Kom dan naar Fixers.nl! Wij verzorgen uw Laptop reparatie Leeuwarden vaak al binnen 24 uur! En natuurlijk ook nog eens met 3 maanden garantie op uw Laptop reparatie Leeuwarden. Meld uw reparatie vandaag nog aan en ontvang een PostNL verzendetiket voor uw zending naar ons repair store in Nieuw-Vennep. Uw laptop reparatie Leeuwarden zo snel mogelijk gerepareerd weer thuis, wel zo fijn toch? Als u verder nog vragen heeft over onze diensten kunt u ons 6 dagen per week bereiken op 088 004 0900!

Onze erkende technische dienst doet er alles aan om uw Laptop reparatie Leeuwarden zo professioneel mogelijk uit te voeren. Maar ook uw MacBook, iMac en andere apparaten zijn bij Fixers.nl altijd welkom. Wij zorgen ervoor dat al uw apparaten zo snel mogelijk gerepareerd zijn! Dit omdat wij een centraal magazijn hebben waar meer dan 1.000.000 onderdelen in opgeslagen liggen. Zodra uw laptop reparatie Leeuwarden bij ons is aangekomen wordt u direct telefonisch op de hoogte gesteld. Gaat u akkoord met de kosten? Dan kunt u uw Laptop reparatie Leeuwarden weer zeer snel thuis verwachten. Inclusief 3 maanden garantie!

Fixers.nl Opstuurproces

Heeft u geen tijd om langs te komen met uw Laptop reparatie Leeuwarden? Dan hebben wij de oplossing voor u! Maak gebruik van ons online opstuur proces, waarmee u de Laptop reparatie Leeuwarden gratis en verzekerd op kunt sturen naar ons hoofdreparatie centrum in Nieuw-Vennep. Zodra de reparatie is uitgevoerd wordt de laptop reparatie Leeuwarden ingepakt en retour gezonden. Heeft u verder nog vragen omtrent dit proces? Bel dan 088 004 0900!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap