0880040900

Laptop reparatie Leiden

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Leiden

Uw laptop reparatie Leiden snel en professioneel laten uitvoeren. Fixers staat klaar voor alle reparaties aan uw laptop of notebook. Als u kiest voor Fixers dan kiest u voor snelheid en service. Wij repareren dan ook veel laptop reparaties al binnen 24 uur en altijd met 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Zo weet u zeker dat u snel en veilig weer aan de slag kan. Dus als het nu gaat om die vervelende virusmeldingen in beeld of een barst in het scherm. Fixers repareert het voor u!

Meld hier je reparatie aan

Bij Fixers werken alleen de beste mensen aan uw laptop reparatie Leiden! Omdat we met gecertificeerde monteurs werken kunt u er altijd van uit gaan dat de reparatie van uw laptop zorgvuldig en professioneel wordt gerepareerd. Kom langs bij ons servicepunt en ontvang na 2 uur een uitgebreide telefonische diagnose en offerte. Direct na akkoord wordt er gestart met de reparatie aan uw laptop.

Laptop Leiden

Kom nu langs bij ons servicepunt in de buurt van Leiden en maak gebruik van onze supersnelle reparatie service. U kunt 6 dagen per week langskomen zonder een afspraak te maken. Wij helpen u graag weer snel verder. Heeft u toch nog vragen? Kom dan langs of bel direct met 088 004 0900

Meer in Leiden:

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap