0880040900
Fixers ingang

Leiden

Breestraat 107, 2311CL Leiden
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Laptop reparatie Leiden

Jouw laptop reparatie Leiden snel en professioneel laten uitvoeren. Fixers staat klaar voor alle reparaties aan je laptop of notebook. Als je kiest voor Fixers dan kies je voor snelheid en service. Wij repareren dan ook veel laptop reparaties al binnen 24 uur en altijd met 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Zo weet je zeker dat je snel en veilig weer aan de slag kan. Dus als het nu gaat om die vervelende virusmeldingen in beeld of een barst in het scherm. Fixers repareert het voor jou!

Bij Fixers werken alleen de beste mensen aan jouw laptop reparatie Leiden! Omdat we met gecertificeerde monteurs werken kan je er altijd van uit gaan dat de reparatie van je laptop zorgvuldig en professioneel wordt gerepareerd. Kom langs bij ons servicepunt en ontvang na 2 uur een uitgebreide telefonische diagnose en offerte. Direct na akkoord wordt er gestart met de reparatie aan jouw laptop.

Laptop Leiden

Kom nu langs bij ons servicepunt in de buurt van Leiden en maak gebruik van onze supersnelle reparatie service. Je kunt 6 dagen per week langskomen zonder een afspraak te maken. Wij helpen je graag weer snel verder. Heb je toch nog vragen? Kom dan langs of bel direct met 088 004 0900

Meer in Leiden:

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores