0880040900

laptop reparatie Lisse

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Lisse

Laad uw laptop niet meer op of start deze niet meer op? Fixers helpt u met uw met uw laptop reparatie Lisse! Met 24 uur reparatie service bent u er zeker van dat u de volgende dag weer gebruik kan maken van uw laptop. Kom langs bij ons servicepunt of bel direct voor meer informatie met één van onze monteurs 088 004 0900

Laptop reparatie Lisse

Wilt u snel weer aan slag met uw laptop of notebook, dan is Fixers uw reparatie specialist. Met jaren ervaring en altijd de beste mensen in de branche die werken aan uw laptop reparatie Lisse bent u er zeker van dat uw reparatie snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daarom kunnen wij u beloven dat uw reparatie binnen een dag wordt uitgevoerd. Ook krijgt u standaard 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie! Kom langs en hoor binnen 2 uur wat er mis is met uw laptop.

Computer reparatie Lisse

Wilt u langskomen? Dat kan! Onze monteurs staan 6 dagen per week klaar voor u op ons servicepunt. Hier kunt u natuurlijk altijd terecht zonder een afspraak te hoeven maken. Kom nu langs en wordt direct geholpen met uw laptop reparatie Lisse. Onze monteurs repareren binnen 24 uur na akkoord op reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap