0880040900

Laptop reparatie Nieuwegein

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie Nieuwegein

Laat uw laptop reparatie uitvoeren bij Fixers in Nieuwegein, als uw laptop opeens op zwart gaat, of uw laptop niet meer op start, dan helpen wij u weer op weg. Met onze  uurs notebook reparatie voeren alle laptop reparaties uit. Of het nu gaat om het vervangen van het toetsenbord van de laptop, of de reparatie van uw harde schijf, wij repareren het.

Notebook reparatie Nieuwegein

Fixers repareert uw laptop of notebook binnen 24 uur. Kom langs bij ons servicepunt in de buurt van Nieuwegein en laat een diagnose uitvoeren. Binnen 2 uur ontvangt u een telefoonische diagnose met de exacte kosten van de reparatie. Ook vertellen we u hoe dit soort problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Pas na uw akkoord wordt de reparatie aan uw laptop of notebook uitgevoerd.

Computerwinkel Nieuwegein

In de buurt van Nieuwegein hebben wij een computerwinkel. Hier kunt u zonder afspraak terecht voor reparatie van uw laptop. Als u uit Nieuwegein komt bent u ongeveer 15 minuten onderweg. Daarna helpt een van onze monteurs u graag verder bij de reparatie van uw laptop. U kunt zonder afspraak bij ons servicepunt langs komen voor de reparatie van uw laptop.

Adres:
Haverstraat 39 2153GB Nieuw-Vennep

Openingstijden Servicepunt
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap