0880040900

Laptop reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Heeft u problemen met uw laptop? Denk hier aan software problemen? Gebarsten scherm? Kapot toestenbord? Of last van een ander probleem? Wanneer u een van deze vragen heeft kunnen beantwoorden met een ‘ja’ kan het zijn dat u op zoek bent naar een reparatiespecialist. Fixers lost graag uw laptop problemen op. Kom langs in een van onze Fixers Servicepunten of maak gebruik van onze 24-uurs service. ‘Smart service with a smile :)’ Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een laptop reparatie Soest.

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige reparatieservice

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk laptop defect repareren. Wanneer u zichzelf afvraagt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ heeft u het antwoord al gevonden. Zo is Fixers het antwoord op de vraag. Voor vrijwel elk defect is er een oplossing, de monteurs van Fixers helpen graag bij het zoeken van een oplossing.

Laptop reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Bij Fixers! Maak gebruik van onze ophaalservice wanneer u niet langs een van onze Fixers Servicepunten kan komen. Met de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald op een locatie die u uitkiest, of het niet op uw werk of thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen, gebeurt dit voor 16:30 uur, dan wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook met het ingevulde . Na ontvangst onderzoeken wij het defect, lossen wij het probleem op en sturen wij uw laptop weer terug. En dat allemaal binnen 24 uur!

Waarom Fixers?

Fixers is de reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop. Dankzij jaren ervaring kunnen wij vrijwel elk laptop defect repareren. Wij staan 6 dagen in de week voor uw laptop reparatie klaar. De monteurs helpen u graag verder op een open, eerlijke en prettige manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatieservice
  • Eerlijke advies en duidelijk uitleg
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Kosten laptop reparatie

De kosten van een laptop reparatie hangen volledig af aan het type laptop en soort reparatie. Wilt u zeker weten wat een laptop reparatie kost, neem dan contact met ons op. Tegelijkertijd kunnen wij onze voorraad controleren, mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben dan kunnen wij het onderdeel bestellen. Op die manier kunnen wij alsnog uw laptop, vrijwel altijd, de volgende dag repareren. Bekijk verschillende laptop tarieven , de reparatietarieven zijn op 90% van toepassing op alle laptop reparaties.

24-uurs service

Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo ook wanneer u niet langs een van de Fixers Servicepunten kan komen met de 24-uurs service. Hier kunt u kiezen uit de ophaalservice of zelf opsturen. Wanneer u kiest voor de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald door een koeriersdienst. U kiest de locatie uit door het ophaalformulier in te vullen. Binnen 24 uur wordt uw laptop onderzocht, zo nodig gerepareerd na akkoord van de reparatiekosten en retour gestuurd. Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook. Stuur dan het ingevulde mee met uw laptop naar Fixers. Stuur een pakket altijd aangetekend op, een pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap