0880040900

Laptop reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Heeft u problemen met uw laptop? Denk hier aan software problemen? Gebarsten scherm? Kapot toestenbord? Of last van een ander probleem? Wanneer u een van deze vragen heeft kunnen beantwoorden met een ‘ja’ kan het zijn dat u op zoek bent naar een reparatiespecialist. Fixers lost graag uw laptop problemen op. Kom langs in een van onze Fixers Servicepunten of maak gebruik van onze 24-uurs service. ‘Smart service with a smile :)’ Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een laptop reparatie Soest.

Meld hier je reparatie aan

Snelle en vakkundige reparatieservice

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk laptop defect repareren. Wanneer u zichzelf afvraagt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ heeft u het antwoord al gevonden. Zo is Fixers het antwoord op de vraag. Voor vrijwel elk defect is er een oplossing, de monteurs van Fixers helpen graag bij het zoeken van een oplossing.

Laptop reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Bij Fixers! Maak gebruik van onze ophaalservice wanneer u niet langs een van onze Fixers Servicepunten kan komen. Met de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald op een locatie die u uitkiest, of het niet op uw werk of thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen, gebeurt dit voor 16:30 uur, dan wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook met het ingevulde . Na ontvangst onderzoeken wij het defect, lossen wij het probleem op en sturen wij uw laptop weer terug. En dat allemaal binnen 24 uur!

Waarom Fixers?

Fixers is de reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop. Dankzij jaren ervaring kunnen wij vrijwel elk laptop defect repareren. Wij staan 6 dagen in de week voor uw laptop reparatie klaar. De monteurs helpen u graag verder op een open, eerlijke en prettige manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatieservice
  • Eerlijke advies en duidelijk uitleg
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Kosten laptop reparatie

De kosten van een laptop reparatie hangen volledig af aan het type laptop en soort reparatie. Wilt u zeker weten wat een laptop reparatie kost, neem dan contact met ons op. Tegelijkertijd kunnen wij onze voorraad controleren, mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben dan kunnen wij het onderdeel bestellen. Op die manier kunnen wij alsnog uw laptop, vrijwel altijd, de volgende dag repareren. Bekijk verschillende laptop tarieven , de reparatietarieven zijn op 90% van toepassing op alle laptop reparaties.

24-uurs service

Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo ook wanneer u niet langs een van de Fixers Servicepunten kan komen met de 24-uurs service. Hier kunt u kiezen uit de ophaalservice of zelf opsturen. Wanneer u kiest voor de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald door een koeriersdienst. U kiest de locatie uit door het ophaalformulier in te vullen. Binnen 24 uur wordt uw laptop onderzocht, zo nodig gerepareerd na akkoord van de reparatiekosten en retour gestuurd. Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook. Stuur dan het ingevulde mee met uw laptop naar Fixers. Stuur een pakket altijd aangetekend op, een pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap