0880040900

Laptop reparatie Soest

Meld je reparatie aan

Heeft u problemen met uw laptop? Denk hier aan software problemen? Gebarsten scherm? Kapot toestenbord? Of last van een ander probleem? Wanneer u een van deze vragen heeft kunnen beantwoorden met een ‘ja’ kan het zijn dat u op zoek bent naar een reparatiespecialist. Fixers lost graag uw laptop problemen op. Kom langs in een van onze Fixers Servicepunten of maak gebruik van onze 24-uurs service. ‘Smart service with a smile :)’ Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een laptop reparatie Soest.

Snelle en vakkundige reparatieservice

De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk laptop defect repareren. Wanneer u zichzelf afvraagt: ‘Ik wil mijn laptop laten repareren in Soest, waar moet ik zijn?’ heeft u het antwoord al gevonden. Zo is Fixers het antwoord op de vraag. Voor vrijwel elk defect is er een oplossing, de monteurs van Fixers helpen graag bij het zoeken van een oplossing.

Laptop reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Bij Fixers! Maak gebruik van onze ophaalservice wanneer u niet langs een van onze Fixers Servicepunten kan komen. Met de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald op een locatie die u uitkiest, of het niet op uw werk of thuis is. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen, gebeurt dit voor 16:30 uur, dan wordt uw laptop de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen kan ook met het ingevulde . Na ontvangst onderzoeken wij het defect, lossen wij het probleem op en sturen wij uw laptop weer terug. En dat allemaal binnen 24 uur!

Waarom Fixers?

Fixers is de reparatiespecialist voor uw smartphone, tablet en laptop. Dankzij jaren ervaring kunnen wij vrijwel elk laptop defect repareren. Wij staan 6 dagen in de week voor uw laptop reparatie klaar. De monteurs helpen u graag verder op een open, eerlijke en prettige manier. Hoe maken wij onze klanten blij?

  • Onderzoek is gratis (m.u.v. waterschade)
  • Snelle reparatieservice
  • Eerlijke advies en duidelijk uitleg
  • Heldere tarieven, all-in prijzen
  • 3 maanden garantie
  • Hoogste kwaliteit onderdelen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeren voor de deur

Kosten laptop reparatie

De kosten van een laptop reparatie hangen volledig af aan het type laptop en soort reparatie. Wilt u zeker weten wat een laptop reparatie kost, neem dan contact met ons op. Tegelijkertijd kunnen wij onze voorraad controleren, mochten wij het onderdeel niet op voorraad hebben dan kunnen wij het onderdeel bestellen. Op die manier kunnen wij alsnog uw laptop, vrijwel altijd, de volgende dag repareren. Bekijk verschillende laptop tarieven , de reparatietarieven zijn op 90% van toepassing op alle laptop reparaties.

24-uurs service

Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo ook wanneer u niet langs een van de Fixers Servicepunten kan komen met de 24-uurs service. Hier kunt u kiezen uit de ophaalservice of zelf opsturen. Wanneer u kiest voor de ophaalservice wordt uw laptop opgehaald door een koeriersdienst. U kiest de locatie uit door het ophaalformulier in te vullen. Binnen 24 uur wordt uw laptop onderzocht, zo nodig gerepareerd na akkoord van de reparatiekosten en retour gestuurd. Liever zelf opsturen naar Fixers kan ook. Stuur dan het ingevulde mee met uw laptop naar Fixers. Stuur een pakket altijd aangetekend op, een pakket is dan tot € 500,- verzekerd.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores