0880040900

Macbook Air reparatie

Meld je reparatie aan

Als u een defect heeft aan uw MacBook Air wilt u deze snel weer gemaakt hebben. Fixers heeft een snelle service waardoor uw MacBook Air weer kunt gebruiken voordat u het in de gaten heeft. Fixers levert hoge kwaliteit reparaties en een goede en snelle service.

Fixers vindt snelheid en de prijs/kwaliteit verhouding erg belangrijk en zijn daarom de belangrijkste pluspunten van Fixers. Uw MacBook Air reparatie wordt voor een scherp tarief uitgevoerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogste kwaliteit onderdelen en geven we 3 maanden garantie op elke MacBook Air reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Snelle service

Voor de meeste MacBook Air reparaties zoals het scherm en de batterij is de reparatie binnen 1-3 werkdagen gereed. Voor de overige reparaties is er een opstuur service.

We gaan direct aan de slag wanneer u bij Fixers komt en bekijken we samen met u het defect. Uw defect zal snel verholpen worden waardoor u uw MacBook Air reparatie snel uitgevoerd kan worden.

De onderdelen voor reparatie zijn meestal op voorraad en kunnen dus vaak meteen uitgevoerd worden. Toch kunt u als u een MacBook Air reparatie nodig heeft kunt u het beste eerst contact opnemen met Fixers over uw MacBook Air reparatie.

Fixers is zes dagen per week geopend op ma t/m vr van 09.00 tot 18.00 en op za van 10.00 tot 17.00 uur.

Tarieven

  • Scherm
  • Batterij
  • Etc.

Staat uw defect niet op deze website of weet u niet welke reparatie van toepassing is op uw MacBook Air? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en stellen het probleem voor u vast.

Opstuur service

U kunt ook altijd kiezen voor de . Als u geen tijd heeft om langs te komen tijdens kantooruren kunt altijd uw MacBook Air opsturen. U stuurt uw kapotte MacBook Air aangetekend naar ons op en uw defect wordt zo snel mogelijk na ontvangst gerepareerd en geretourneerd. U heeft uw MacBook Air weer snel en gemaakt in huis!

Fixers

Bij Fixers krijgt u altijd de hoogste kwaliteit en een snelle service. Fixers is hét adres voor uw MacBook Air reparatie! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in een deskundige reparatie en wordt elke reparatie professioneel uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit onderdelen en geven we twaalf maanden garantie op elke MacBook Air reparatie.

U kunt zes dagen per week bij ons terecht en kunt u op uw reparatie wachten in onze wachtkamer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 073 – 737 0144, of via het .

Meer informatie:

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap