0880040900

Medion laptop laten repareren

Meld je reparatie aan

Medion laptops

Iedereen heeft eigenlijk tegenwoordig wel een laptop. We gebruiken hem voor school, werk of gewoon thuis. Super vervelend is het dan natuurlijk als uw laptop kapotgaat. Fixers snapt dat u eigenlijk niet zonder uw laptop kunt. Daarom helpen onze monteurs u snel weer snel op weg. Loop gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt. Een Medion laptop reparatie kan in de meeste gevallen dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Of kies voor de ophaalservice als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Bij een reparatie Medion laptop wordt uw laptop  onderzocht

Wat het probleem is bij een scheur in een beeldscherm is vaak wel duidelijk. Toch is dat niet bij iedere reparatie Medion laptop het geval. Een zwart scherm kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een videokaart die kapot is of een lcd-display dat niet werkt.

Om er zeker van te zijn dat een Medion laptop reparatie ook echt zin heeft, onderzoekt Fixers uw laptop. Het probleem en de kosten worden vastgesteld. Vervolgens wordt dit aan u gecommuniceerd. Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de reparatie Medion laptop ook daadwerkelijk uitgevoerd. Hierbij wordt natuurlijk gewerkt met onderdelen van dé hoogste kwaliteit en uiteraard krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Onze monteurs kunnen vrijwel elke laptop reparatie uitvoeren. Zij helpen u bijvoorbeeld graag bij:

  • Medion scherm reparatie
  • Videokaart Medion vervangen
  • Moederbord Medion vervangen
  • Medion toetsenbord vervangen
  • Medion harde schijf vervangen
  • Medion RAM upgrade
  • Medion accu vervangen

Een Medion laptop reparatie 

U kunt uw laptop eigenlijk niet te lang missen. Dat is iets wat Fixers maar al te goed begrijpt. Daarom voeren onze monteurs een Medion laptop reparatie vaak uit in de tijd dat u van een vers kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; )

In de meeste gevallen kan een reparatie Medion laptop uitgevoerd worden binnen dezelfde dag. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een Fixers Servicepunt. Een afspraak maken is niet nodig.

U kunt niet langskomen voor een reparatie Medion laptop?

Moet uw Medion laptop gerepareerd worden? Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice. Uw laptop kunt u dan opsturen of kies voor de ophaalservice. Uw laptop wordt na ontvangst dan zo snel mogelijk onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. 

Tarieven Medion laptop reparatie

De tarieven voor een reparatie Medion laptop: verschillen per reparatie en per laptop model. Niet elke Medion laptop is natuurlijk hetzelfde en daardoor verschillen ook de onderdelen en de reparatiekosten onderling. De prijzen de Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montage kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers. Natuurlijk bent u ook voor een andere reparatie of met een ander toestel bij ons aan het goede adres. Kom dus gerust eens binnenlopen

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap